ÄLÄ HEITÄ POIS – HALTI PANOSTAA HELPPOON JA NOPEAAN KORJAUSPALVELUUN

Halti Repair -korjauspalvelu

Voiko tätä enää korjata? -kysymys tulee monelle kuluttajalle eteen, kun suosikkivaate pitkän käytön jälkeen hajoaa. Halti lanseeraa tänään Halti Repair -korjauspalvelun, jonka avulla käytössä kuluneen tai rikkoutuneen Haltin luottotuotteen voi korjauttaa helposti ja nopeasti. Palvelun toteuttajan, kotimaisen Menddien luotto-ompelijat ja digitaalinen palvelualusta takaavat saumattoman palvelun, vaikka suoraan kotisohvalta. Näin myös Halti 2nd Round -kiertotalousmallien kokonaisuus saa jatkoa.

Haltille tuotteiden pitkä elinkaari on ensiarvoisen tärkeä – ja siksi ajattomien ja kestävien tuotteiden valmistuksen rinnalle on tuotu Halti 2nd Round -kiertotalousmallien kokonaisuus. Se mahdollistaa asiakkaille käytettyjen Haltien ostamisen ja myynnin, lahjoittamisen hyväntekeväisyyteen, sekä helpon toimintamallin korjaamiseen. Korjauspalvelun toteuttaa vaatehuoltoon- ja korjauksiin keskittynyt Menddie, jonka ompelijat ovat erikoistuneita juuri Haltin tuotteisiin.

Tyypillisimpiä korjaustarpeita ulkoiluvaatteissa ja varusteissa voivat olla esimerkiksi vetoketjun vaihto, rispaantuneen lahkeen- tai hihansuun paikkaus, vettähylkivyyskäsittelyn uusiminen tai vaikkapa repun soljen korjaus. Sen sijaan, että vaate jäisi kaapin perälle tai menisi roskiin, sen voi nyt korjauttaa entistä helpommin: asiakas valitsee tarvitsemansa korjauksen nettisivuilla, lähettää tuotteen ompelijalle ja saa korjatun lempivaatteensa takaisin käyttöön jopa seitsemässä vuorokaudessa.

”Meillä kaikilla on luottovaatteita, jotka kovassa käytössä ajan myötä lopulta kuitenkin kuluvat. Usein kysymys voi olla ”voikohan tätä enää korjata? Menddien palvelualustalla voi vakiokorjausten lisäksi ottaa myös suoraan yhteyttä ompelijaan ja kysyä ammattilaisen arviota korjauksesta ja saada hinta-arvion”, kertoo Haltin vastuullisuusasioista vastaava Laura Roman.

“Olemme erittäin innoissamme alkavasta yhteistyöstä Haltin kanssa. Näemme, että korjaaminen on tänä päivänä kuluttajien mielestä kiinnostavaa sekä kestävän kuluttamisen mutta myös henkilökohtaisen talouden näkökulmasta – aina ei tarvitse ostaa uutta, jos vanhan voi korjata. Uskomme, että Haltin asiakkaat jakavat arvomme ja arvostavat tätä vastuullista toimintamallia. Pystymme auttamaan Haltia tehokkaasti myös takuun piiriin kuuluvissa korjauksissa ja muissa tuotteiden elinkaarta pidentävissä palveluissa”, kertoo Menddien toimitusjohtaja Riikka Olli.

”Haluamme olla suunnannäyttäjä alallamme vastuullisen tuotannon ja kiertotalouden kysymyksissä. Voimme tehdä oman osamme luomalla kestäviä, helposti korjattavia ja kierrätettäviä tuotteita. Mutta voimme myös auttaa asiakkaitamme, jotta he voivat tehdä oman osuutensa ympyrän sulkemisessa”, päättää Haltin toimitusjohtaja Aki Kuusilehto.

Halti Repair korjauspalvelu löytyy osoitteesta www.menddie.com/halti
Halti 2nd Round -kiertotalousmalleista lisää: https://www.halti.fi/pages/halti-2nd-round

 

Lisätiedot:
Halti: Aki Kuusilehto, toimitusjohtaja, aki.kuusilehto@halti.fi
Menddie: Riikka Olli, toimitusjohtaja, riikka@menddie.com

 

Halti
Halti on suomalainen premium-ulkoilubrändi, jonka missio on varustaa ihmisiä vastuulliseen ulkoiluun säällä kuin säällä. Halti on vuosien saatossa vaatettanut niin retkikuntia, huippu-urheilijoita kuin liikkumisesta omalla tavallaan nauttivia ulkoilijoita. Pohjoinen luonto muuttuvine olosuhteineen inspiroi suunnittelua ja tuotekehitystä. Think Ahead -kestävän kehityksen ohjelman myötä Halti kantaa vastuun sosiaalisista, ympäristöllisistä ja taloudellisista jalanjäljistään. Halti suunnittelee ajattomia ja kestäviä tuotteita, sekä käyttää yhä enemmän vastuullisia materiaaleja ja valmistusmenetelmiä.

Menddie
Menddie.com on vaatekorjausten ja huollon markkinapaikka netissä. Menddie-alustalla on kattava palveluntarjoajien joukko, joka palvelee asiakkaita pienistä korjaustarpeista haastavampiin muokkauksiin. Lähetykset hoidamme kätevästi Matkahuollon avulla, eli vaatteesi matkaavat korjaajalle juuri sieltä, missä olet. Tuomalla korjaus ja huoltopalvelut digiaikaan haluamme osaltamme olla rakentamassa kestävämpää tulevaisuutta.