FIS JA HALTI – YHTEISTYÖTÄ JO YLI 10 VUOTTA

FIS JA HALTI – YHTEISTYÖTÄ JO YLI 10 VUOTTA

Kansainväliset lumilajien ammattilaiset luottavat Haltiin 

Halti ja Kansainvälinen hiihtoliitto, FIS, ovat aloittaneet yhdennentoista yhteistyökauden. Vuosien aikana yhteistyö on laajentunut alppilajeista kuuteen olympialajiin: alppihiihtoon, maastohiihtoon, mäkihyppyyn, yhdistettyyn sekä freestyleen ja lumilautailuun.

Levin maailmancup tuo alppihiihdon maailman parhaat pujottelijat Suomeen 23.-24.11.2019, jolloin Levin Black -rinne muuttuu kisahurmoksen sydämeksi. Haltin huippulaatuiset, tekniset ja monikäyttöiset vaatteet ovat käytössä myös Levillä FIS:n kisaorganisaatiolla sekä kaikille FIS-asiantuntijoilla. Vaatteet ovat FIS-brändättyjä ja täyttävät eri rooleissa työskentelevien lumilajien ammattilaisten korkeat vaatimukset.

Haltin ja FIS:in yhteistyö pitää sisällään tuotekehitystä ja tuotetestausta. FIS:n henkilöstö kuten esimerkiksi kilpailujohtajat, kisojen tekniset asiantuntijat ja lumikontrollista vastaavat henkilöt käyttävät Haltin vaatteita ja kenkiä työssään. Heidän työnsä tapahtuu usein erittäinkin haastavissa sääolosuhteissa kisarinteillä ja maastoissa vaihtelevissa keleissä.

Haltin huippulaatuiset, tekniset ja monikäyttöiset vaatteet mahdollistavat heidän työnsä vaativissakin olosuhteissa. Näiltä lumilajien huippuammattilaisilta saatu palaute Haltin vaatteista auttaa meitä kehittämään tuotteita yhä toimivimmiksi. Yhteistyön myötä saatu palaute esimerkiksi teknisistä yksityiskohdista viedään tuotekehitykseen ja sitä kautta myös kaikkien talvilajien harrastajien tuotteisiin. Tutustu FIS:n käytössä olevaan mallistoon. 

Seuraa tuloksia tästä linkistä FIS-sivuilta ja tästä pääset seuraamaan Levi maailmancupin tapahtumia. Lähde Leville mukaan kisatunnelmaan kannustamaan laskijoita!