Flamingon Halti-myymälä uudistuu - Helsingin keskustassa löydät meidät Stockmannilta

Flamingon Halti-myymälä uudistuu - Helsingin keskustassa löydät meidät Stockmannilta
Halti avaa huhtikuussa uudistetun brändimyymälän Kauppakeskus Flamingossa. Myymälässä on tällä hetkellä meneillään remonttimyynti ja avaamme uudistuneena 12.4.2021. Flamingon brändimyymälästä löydät jatkossa aina sesongin uutuudet sekä Haltin ykköstuotteet.

Halti Store -nimeä kantanut kivijalkamyymälämme Helsingin Keskuskadulla suljetaan 25.3.2021. Helsingin keskustassa Halti jatkaa edelleen Stockmann tavaratalon kuudennessa kerroksessa. Helsingin ja Vantaan lisäksi Haltilla on brändimyymälä Kauppakeskus Ratinassa Tampereella. Halti Outlet -myymälät sijaitsevat pääkaupunkiseudulla Lauttasaaressa, Herttoniemessä sekä Helsinki Outlet -kylässä ja Raisiossa Kauppakeskus Myllyssä.

Meille on tärkeää, että asiointisi myymälässämme on turvallista. Noudatamme tarkasti hygienia- ja turvaväliohjeistuksia. Myyjämme rajoittavat yhtäaikaista asiakasmäärää tarvittaessa ja antavat ohjeita turvalliseen asiointiin. Myymälöissämme on käsien desifiointipiste ja annamme tarvittaessa kasvomaskin asiakkaille, joilla sitä ei ole.

Katso kaikki Haltin myymälät täältä.