Halti Flamingo -myymälämme on uudistunut

Halti Flamingo -myymälämme on uudistunut

Viihdekeskus Flamingossa sijaitseva ja aikaisemmin Halti Outlet -myymälänä toiminut myymälä on uudistettu upeaksi brändimyymäläksi. Myymälän konseptiuudistus toteutettiin vahvistamaan paremmin Haltin brändimielikuvaa.

Avarasta ja valoisasta Flamingon myymälästä löydät mallistomme uutuus- ja ykköstuotteemme. Myymälässä on kattava valikoima vaatteita, kenkiä ja retkeilyvarusteita monipuoliseen ulkoiluun ja harrastamiseen. Myymälästä löydät helposti kevään mallistomme ykköstuotteemme, kuten retkeilijöille suunnitellun Hiker-sarjan sekä suositut Pallas-tuotteemme uusissa väreissä. Laajasta jalkinevalikoimasta löydät laadukkaita ja säänkestäviä Haltin ulkoilu- ja vapaa-ajan kenkiä.

Viihdekeskus Flamingo on Vantaalla sijaitseva palvelukokonaisuus, joka tarjoaa hyvät ostosmahdollisuudet. Ostoskäytävä yhdistää Viihdekeskus Flamingon suoraan kauppakeskus Jumboon. Myymälästämme saat ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua viikon jokaisena päivänä.

Avajaistarjouksia 23.5.2021 asti

Tervetuloa tutustumaan uudistettuun myymäläämme ja avajaistarjouksiin. Avajaisten ajan saat muun muassa suositut Hiker -tuotteemme -20 % alennuksella. Avajaistarjoukset ovat voimassa 23.5. asti. Lisäksi annamme avajaisviikolla 5.-9.5. jokaisesta yli 50 € arvoisesta ostoksesta kierrätysmateriaalista valmistetun Streetpack Multicolor -repun kaupan päälle!

Haluamme tarjota asiakkaille mahdollisimman saumattoman kokemuksen verkkokaupan ja myymälöidemme välillä. Click & Collect -palvelumme avulla voit varata haluamasi tuotteet valitsemaasi myymälään suoraan verkkokaupastamme. Tuotteen varaaminen ei sido sinua mihinkään ja se mahdollistaa tuotteeseen tutustumisen ja sen sovittamisen ennen ostopäätöstä.

Meille on tärkeää, että asiointisi myymälässämme on turvallista. Noudatamme tarkasti hygienia- ja turvaväliohjeistuksia. Myyjämme rajoittavat yhtäaikaista asiakasmäärää tarvittaessa ja antavat ohjeita turvalliseen asiointiin. Myymälöissämme on käsien desinfiointipiste ja annamme tarvittaessa kasvomaskin asiakkaille, joilla sitä ei ole.

Uusittu Halti Flamingo on avoinna:
Ma-pe 10-20
La 10-17
Su 12-16

Tervetuloa ostoksille!

Halti Flamingo myymälä


Haltin brändimyymälät löydät Vantaan Flamingon lisäksi Helsingin Stockmannin tavaratalon kuudennesta kerroksesta sekä Tampereelta Ratinan Kauppakeskuksesta. Halti Outlet -myymälät sijaitsevat pääkaupunkiseudulla Lauttasaaressa, Herttoniemessä sekä Helsinki Outlet -kylässä ja Raisiossa Kauppakeskus Myllyssä.

Vuonna 1976 Haltin tarina sai alkunsa oivalluksesta, että nauttiakseen ulkona liikkumisesta eri sääolosuhteissa ihmiset tarvitsevat parempia varusteita. Nyt 40 vuotta myöhemmin olemme edelleen samalla polulla ja haluamme inspiroida ihmisiä lähtemään luontoon, juoksemaan metsään ja hiihtämään tunturiin.