Herttoniemen myymälän uusi Basecamp herättää nostalgiaa

Herttoniemen myymälän uusi Basecamp herättää nostalgiaa
Uusittu Basecamp -retkeilymyymälä tuo kuluttajan lähemmäksi Haltin alkuperää.

Halti alkoi 45 vuotta sitten luoda innovatiivisia tuotteita, jotta ihmiset voisivat olla helpommin yhteydessä luontoon: legendaariset kevyet alumiinirunkoiset rinkat, kuitutäytteiset makuupussit ja nylon-teltat haastoivat aikaisemman ajattelutavan ja auttoivat tekemään lopun retkeilijöiden kosteista ja epämukavista aamuista. Ja edelleenkin huipputekninen DrymaxX®-kalvo pitää lukemattomat ihmiset kuivina ja mukavina olosuhteista riippumatta.

”Halti on yksi harvoista yrityksistä, joka on varustanut retkikuntia kaikille ”kolmelle navalle” - pohjoisnavalle, etelänavalle ja Mount Everestille. Me jatkamme tätä perintöä avaamalla Basecamp -retkeilyosaston Herttoniemen myymälään ”, kertoo Haltin toimitusjohtaja Aki Kuusilehto.

Myymäläympäristön uudistus toteutetaan muuttamalla nykyinen myymälä osittain Basecamp-retkeilymyymäläksi, jonka tavoitteena on luoda vahvempi yhteys kuluttajiin ja kehittää nykyinen myymäläympäristö tilaksi, joka tuntuu enemmän Haltilta. Tila on tarkoituksenmukaisesti suunniteltu pitkäikäiseksi, jotta vältytään luontoa tuhlaavilta kunnostustöiltä vuosien varrella.

”Retkeily ja ulkoilu kasvattavat jatkuvasti suosiotaan, ja yhä useampi ihminen on kiinnostunut retkeilystä ja ulkona nukkumisesta. Omiin seikkailuihinsa valmistautuville myymälämme tarjoaa kätevän ja saumattoman ostokokemuksen, joka korostaa alkuperäämme ja mahdollistaa kuluttajille syvemmän brändiyhteyden”, sanoo Haltin toimitusjohtaja Aki Kuusilehto.

Herttoniemen myymälän Basecamp on Vantaan myymäläuudistuksen jälkeen jo toinen Haltin suunnitelluista myymäläuudistuksista tämän vuoden aikana. Herttoniemen myymälän Basecampista löytyy koko Haltin kattava retkeilyvalikoima: rinkat, reput, makuupussit, makuualustat, teltat, lisävarusteet ja varaosat.

Haltin Basecamp -retkeilymyymälä avautuu perjantaina 7.5. klo 10 Herttoniemen Hitsaajankadulla. Avajaisten ja Haltin historian kunniaksi 100 ensimmäistä kävijää saa klassisen Haltin vyölaukun, joka on ollut mallistossa ensimmäisen kerran 1980-luvulla ja on nyt päivitetty tähän päivään kierrätysmateriaalein. Lisäksi jokaisella toukokuun aikana myymälässä vierailevalla on mahdollisuus voittaa valitsemansa retkeilyrinkka. Rinkan voittaja arvotaan 31.5.2021.

Haltilla on perustamisvuodestaan 1976 lähtien ollut tavoitteena valmistaa innovatiivisia tuotteita ja saattaa ihmiset lähemmäksi luontoa. Tänä päivänä olemme Suomen johtava ulkoilubrändi ja valmistamme urheilijoiden testaamia tuotteita Pohjoismaiden ja Alppien talvilajien huippu-urheilijoille, intohimoisille harrastajille, aktiivisille ulkoilijoille ja kiireisille kaupunkilaisille, jotka haluavat löytää tasapainon luonnosta. Think Ahead -kestävän kehityksen ohjelmamme myötä olemme sitoutuneet sosiaaliseen, taloudelliseen ja ympäristölliseen vastuuseen kotimaassa sekä maissa, joissa toimimme. Haltin tuotteita on saatavilla osoitteessa halti.fi, Halti-myymälöissä sekä jälleenmyyjillä useissa eri maissa. Pääkonttorimme sijaitsee Sipoossa.