Uusi PALLAS LITE -mallisto on suunniteltu mukavuus ja hengittävyys edellä

Halti Pallas Lite Sarja

Suosittu PALLAS-sarja on täydentynyt kevyemmillä ja hengittävillä PALLAS LITE -tuotteilla, joissa on 40+ UPF -suojakerroin tuomassa suojaa lämpiminä ja aurinkoisina kesäpäivinä.

PALLAS-konsepti syntyi ulkoilureiteillä erityiseen tarpeeseen aktiivisille ihmisille, jotka vaativat ulkoiluvaatteiltaan tyylikkyyttä, mukavuutta ja hengittävyyttä. Halti pyrki muuttamaan ajatuksen, että ulkoilutuotteen tulee olla tumma, epämukava, raskas ja hiostava ja loi malliston, jonka tuotteet ovat kirkkaan värisiä, kevyitä, hyvin istuvia, joustavia ja mukavia – sekä myös monikäyttöisiä ja vastuullisesti valmistettuja.

”Halti on sitoutunut tekemään jatkuvaa työtä sosiaalisen, taloudellisen ja ympäristön hyvinvoinnin eteen kotimaassa ja tuotantomaissa. Olemme bluesign® system -kumppani, ja sitoutuneet auttamaan uusia ja olemassa olevia alihankkijoitamme noudattamaan bluesign® -sertifikaatin määrittelemää yksityiskohtaista rajoitettujen ainesosien listaa ja käyttämään vettä ja energiaa tehokkaammin. Kaikki tehtaamme ovat Amfori BSCI-auditioituja, minkä avulla varmistamme reilut työolot ja oikeudet alihankkijoidemme työntekijöille. Teemme paljon töitä sen eteen, että pystymme lisäämään jatkuvasti vastuullisten materiaalien ja värjäysmenetelmien käyttöä tuotteissamme”,  kertoo Haltin Head of Operations, Laura Roman.

Halti Pallas Lite Sarja

PALLAS LITE -tuotteet ovat uusin lisäys Pallas-sarjan kokoelmaan. Tuotteet ovat valmistettu kahdesta joustavasta ja hengittävästä  bluesign® sertifioidusta materiaalista ja osittain kierrätetystä polyesterista. Päämateriaali on kevyttä ja joustavaa Quick Dry -materiaalia, joka kuivuu nopeasti ja siirtää aktiivisesti kosteutta iholta poispäin, joten iho pysyy miellyttävän ja kuivan tuntuisena lämpimällä ja aurinkoisella ilmalla. Housujen takaosassa ja lahkeissa on käytetty vahvempaa ja kulutuskestävää materiaalia. Molemmat materiaalit ovat joustavia, kevyitä, ilmavia ja nopeasti kuivuvia.

PALLAS LITE -mallisto sisältää naisten ja miesten housut, katkolahjehousut, shortsit ja caprihousut (saatavilla naisille myös plusmitoituksella) sekä lasten shortsit pirteissä kesän väreissä. PALLAS LITE -mallisto on saatavilla verkkokaupassa halti.fi, Halti -myymälöissä ja jälleenmyyjillä.

Pallas Lite -tuotteet löydät täältä.