HALTI ON SUOMEN AMPUMAHIIHTOMAAJOUKKUEEN YHTEISTYÖKUMPPANI

HALTI ON SUOMEN AMPUMAHIIHTOMAAJOUKKUEEN YHTEISTYÖKUMPPANI

Halti Oy, tiedote 8.9.2020

Halti kasvattaa näkyvyyttään talviurheilussa. Halti ja Suomen Ampumahiihtoliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Haltista tulee Suomen ampumahiihtomaajoukkueiden virallinen yhteistyökumppani ja vaatettaja. Sopimus kattaa miesten, naisten ja nuorten maajoukkueet ja jatkuu kauden 21/22 loppuun asti.

Ampumahiihdon maailmancup -lähetykset tavoittavat keskimäärin lähes miljoona tv-katsojaa Suomessa. Kotimaan suosion lisäksi laji on jo muutaman vuoden ajan ollut Euroopan seuratuin talviurheilulaji.

”Yhteistyö Suomen Ampumahiihtoliiton kanssa on jatkumo Haltin satsaukselle hiihtourheiluun. Lajin suosio Euroopassa vahvistaa Haltin näkyvyyttä kansainvälisillä markkinoilla. Toivomme Suomen joukkueelle menestystä tulevalla kaudella”, kertoo Haltin toimitusjohtaja Aki Kuusilehto.

Halti on tehnyt yhteistyötä eri alojen huippu-urheilijoiden kanssa yli 40 vuoden ajan. Yhteistyön kivijalkana on aina ollut tuotekehitys: maailman ykkösurheilijat vievät Haltin tuotteet äärimmäisiin olosuhteisiin ja äärimmäiseen käyttöön, ja sieltä tullut palaute päätyy Haltin suunnittelijoiden pöydälle. Tällä hetkellä Haltin vaatteissa ja varusteissa kilpailevat sekä harjoittelevat myös Suomen maastohiihdon, yhdistetyn ja mäkihypyn maajoukkueet sekä lukuisat yksittäiset Team Halti -urheilijat. Halti vaatettaa myös Kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n organisaation.

Olemme erittäin tyytyväisiä siitä, että pääsimme yhteistyöhön Haltin kanssa. Suomalainen vaateosaaminen kansainvälisessä kilpailussa tulee olemaan meidän erityinen kilpailuetumme matkalla kohti olympialaisia. Haltin ammattimainen reagointi ja tapa tehdä asioita urheilijoiden lähtökohdista on vakuuttanut meitä keskustelujen alusta asti”, toteaa Suomen Ampumahiihtoliiton toiminnanjohtaja Tapio Pukki.

Lisätietoja:

Aki Kuusilehto

Toimitusjohtaja

Halti Oy

+358 40 044 4608

aki.kuusilehto@halti.fi

Tapio Pukki

Toiminnanjohtaja

Suomen Ampumahiihtoliitto ry

+358 46 878 2200

tapio.pukki@biathlon.fi

www.biathlon.fi