Halti on voittanut Vastuullisuuspalkinnon Scandinavian Outdoor Award (SOA) -kilpailussa

Halti on voittanut Vastuullisuuspalkinnon Scandinavian Outdoor Award (SOA) -kilpailussa
Kansainvälinen tuomaristo koostuen kahdeksasta ulkoilumedioiden toimittajista, jälleenmyyjistä ja erikoisosaajista ovat valinneet voittajat Scandinavian Outdoor Awardista kevät/kesäkaudelta 2022. Halti voitti maineikkaan Vastuullisuuspalkinnon, 75 tunnetun pohjoismaisen ulkoilubrändien joukossa, 100 % kierrätettävissä olevalla Halti Reissu DrymaxX® monomateriaalilla tehdyllä 3-kerrostakilla.

Scandinavian Outdoor Award -kilpailu on perustettu vuonna 2005 ja se on laajasti tunnettu: ehdokkaat ja voittajat luottavat kansainvälisen tuomaritiimin perusteelliseen kokemukseen, tuomaritiimi koostuu maineikkaista sekä ulkoilun että alan toimittajista, jälleenmyyjistä ja erikoisosaajista. Tuomaristo perusti arvionsa seuraaviin perusteisiin: Design, Innovaatio, Toiminnallisuus, Laadukkuus ja Vastuullisuus.

Vastuullisuuspalkinto: Halti- Reissu DrymaxX® 3L Ulkoilutakki

Tuomariston lausunto: ”Reissu W DX 3L -takki on tyylikäs pidempi naisten kuoritakki, mikä on tehty PFC-vapaasta, vedenkestävästä, hengittävästä, 3-kerroksisesta laminoidusta, kierrätetystä polyesterista, mikä on helposti uudelleenkierrätettävissä kiertotalousperiaatteen mukaisesti. Myös kaikki lisätarvikkeet, vetoketjun kelkkaa lukuun ottamatta ovat samaa polyesterimateriaalia. Materiaalin pehmeys, takin hyvä istuvuus ja korkeatasoinen suoja kaikissa sääolosuhteissa hämmästytti tuomareita: » Se piti minut kuivana Tukholmassa tämän vuoden kovimmalla kaatosateella«, sanoi eräs tuomariston jäsen. Reissu W DX 3L -takin muodikas ulkonäkö on houkutteleva ja vastuullinen vaihtoehto monille naisille, myös niille kuluttajille, jotka eivät normaalisti osta perinteistä kuoritakkia.”

”Tämä palkinto on mahtava meidän kovatehoiselle tuotekehitystiimillemme. Meidän tavoitteemme oli luoda uudelleen kierrätettävissä oleva DrymaxX® 3-kerroksinen, monomateriaalitakki täyttämään vaativienkin ilmastotietoisten kaupunkilaisten sekä työmatkalaisten tarpeet. Takki on suunniteltu heille, ketkä haluavat elää aktiivisempaa elämää ja etsivät monitoimista, tyylikästä ja vastuullisesti tehtyä takkia, joka sopii sekä työhön, työmatkapyöräilyyn että vapaa-ajalle”, kertoo Haltin Head of Operations Laura Roman. ”Hyödynsimme outdoor-tuotteissamme testattuja ominaisuuksia ja yhdistimme ne casualiin ulkonäköön ja tuotteen elinkaareen. Valmistimme tuotteen yhdestä materiaalista, jotta materiaali pysyisi kierrossa mahdollisimman pitkään eikä päätyisi jätteeksi. Toivomme että mahdollisimman moni kuluttaja löytää takin itselleen”, jatkaa Laura Roman.

Haltin Reissu DrymaxX® 3L -takki on saatavilla halti.fi -sivustolla, Haltin myymälöissä sekä isoimmilla vähittäiskaupoilla keväällä 2022.

Naisten Reissu kuoritakki | Miesten Reissu kuoritakki