Halti Outdoor Weekend kutsuu vaeltajat, polkujuoksijat ja maastopyöräilijät upeaan luontoon

Halti Outdoor Weekend kutsuu vaeltajat, polkujuoksijat ja maastopyöräilijät upeaan luontoon

 

Kaksipäiväinen ulkoilutapahtuma järjestetään Vuokatin kauniissa vaaramaisemissa 7.- 8.9.2019. Kyseessä on Suomen vanhin ja nykyään yksi Suomen monipuolisimmista outdoor-tapahtumista. Tapahtuman juuret ovat legensaarisessa Vuokatin Vaelluksessa, ja Halti on ollut mukana tapahtuman pääyhteistyökumppanina vuodesta 2017 lähtien. ”Haltin missio on perustamisvuodesta 1976 lähtien ollut yhdistää ihminen luonnon kanssa ja Halti Outdoor Weekendin myötä voimme tarjota ihmisille upeita luontoelämyksiä. Halti Outdoor Weekend on luontoliikkujan syksyn kohokohta”, innostuu Haltin toimitusjohtaja Sami Kiiski.

Lauantaina 7.9. järjestettävä Vuokatin Vaellus on tapahtuman ykkösjuttu, se on järjestetty joka syksy vuodesta 1945 lähtien. 12 ja 20 km:n matkat kulkevat Vuokatin kansallismaisemissa UKK-reittiä pitkin tarjoten sopivasti haasteita ja henkeäsalpaavia maisemia. Toinen lauantain huipputapahtuma on Vuokatti Trail Challenge -polkujuoksu, jonka reitin maisemat hakevat vertaistaan. ”Reitti kulkee legendaaristen Vuokatin 13 vaaran läpi ja reitin viimeiset 12km on uskomattoman kaunista maastoa – ehkä upeinta mitä polkujuoksutapahtuma voi tarjota”, hehkuttaa tapahtumasta vastaavan Kainuun Liikunnan toiminnanjohtaja Teemu Takalo.

Lauantaina järjestetään myös Pyörävaellus, joka tarjoaa kiireettömämpää menoa maastopyöräilijöille sekä vaellus koiraystäville. Sunnuntaina ohjelmassa on uudistetut perhevaellus ja metsäjooga. ”Halti Outdoor Weekendin myötä haluamme tarjota eri lajeista ja eri intensiteetistä nauttiville kaiken ikäisille ihmisille mahdollisuuden nauttia ulkoilusta upeissa puitteissa”, kertoo Sami Kiiski.

Lisätietoja tapahtumasta Halti Outdoor Weekendin nettisivuilta