Halti Outdoor Weekend Vuokatin vaaramaisemissa

Halti Outdoor Weekend Vuokatin vaaramaisemissa

Syksyn mielenkiintoisin vaellustapahtuma on Halti Outdoor Weekend, joka kokoaa taas yhteen vaelluksen, polkujuoksun ja maastopyöräilyn harrastajat 28.-30.8.2020. Matkaan kannattaa lähteä koko perheellä, sillä tarjontaa löytyy niin polkujuosuharrastajille, leppoisammasta vaeltamisesta kiinnostuneille kuin perheen pienimmillekin.

Tapahtuman juuret ovat Suomen vanhimmassa vaellustapahtumassa, Vuokatin Vaelluksessa. Pisimmillä vaellusreiteillä osallistujat pääsevät kokemaan Vuokatin UKK-reitin legendaarisen 13 vaaran ylityksen. Sen rinnalle huipputapahtumaksi on noussut Vuokatti Trail Challenge -polkujuoksu, sekä monta muuta rennompaa lajia. Uutta sykettä tapahtumaan tuo viikonlopun avaava uutuus Uphill Run -ylämäkijuoksu. Tässä lajissa riittää haastetta niin kokeneelle urheilijalle kuin aloittelijallekin.

Turvallisesti luonnosta nauttien

Tapahtumassa voi nauttia luonnosta turvallisesti ja väljästi. Tapahtumassa pääsee liikkumaan ohjatusti mukavassa porukassa, kuitenkin sopivaa etäisyyttä pitäen ja toiset huomioiden. Myös tapahtuman peruutuskäytäntöjä on päivitetty. Mikäli tapahtuma jouduttaisiin perumaan, osallistumismaksut palautetaan täysimääräisenä.

Halti tapahtuman pääyhteistyökumppanina toivottaa kaikille osallistujille unohtumattomia ulkoiluhetkiä!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Halti Outdoor Weekend -tapahtuman nettisivuilla.