Paavo Nurmi Games - Halti pääyhteistyökumppaniPaavo Nurmi Games - Halti pääyhteistyökumppani - Hero

Halti pääyhteistyökumppanina yleisurheilun Paavo Nurmi Games -tapahtumassa - kisan vapaaehtoiset pukeutuvat Haltiin

Legendaarisen juoksijasuuruuden Paavo Nurmen nimikkotapahtuma, Paavo Nurmi Games, järjestetään jälleen 13. kesäkuuta Turussa. Paikalle saapuvat Suomen kovimmat yleisurheilunimet, kuten esimerkiksi Wilma Murto, Reetta Hurske, Topi Raitanen, Kristiina Mäkelä, ja iso joukko kansainvälisiä tähtiä. Mukana on lähes 70 arvokisamitalistia. Halti on tapahtuman pääyhteistyökumppani.

Tapahtuma on täynnä jännittäviä kisoja, mutta kesäillan ehkä odotetuin taisto käydään naisten 100 metrin aidoissa, jossa kohtaavat kovimmat kotimaiset nimet: juuri tuoreen Suomen ennätyksen juossut Reetta Hurske sekä Annimari Korte, Nooralotta Neziri ja Lotta Harala. Suomen naisia kirittävät EM-hallien 60 metrin mitalistit Nadine Visser ja Ditaji Kambundji sekä 100 metrin aitojen hallitseva Euroopan mestari Puolan Pia Skrzyszowska. Miesten 100 metrin kilpailussa starttilistalla on useita 10 sekunnin alittajia ja kotimaisena kärkinimenä viime kesänä Suomen ennätyksen 10,16 juossut Samuli Samuelsson. Niin ikään viime kesänä SE:n juosseelta Viivi Lehikoiselta odotetaan kauden kovinta vauhtia 400 metrin aidoissa.

Halti on koko historiansa ajan tukenut suomalaista urheilua; varustanut retkikuntia korkeimmille huipulle ja huippu-urheilijoita maailman menestykseen. Paavo Nurmi Gamesin pääyhteistyökumppanina Halti vaatettaa tapahtuman vapaaehtoiset.

"Halti on aina ollut tukemassa kotimaista huippu-urheilua ja vaatettamassa niin urheilijoita kuin tärkeitä urheilutapahtuman mahdollistajia. Yleisurheilu on nyt isossa nosteessa, ja on hienoa olla mukana kotimaisessa huipputapahtumassa", sanoo Haltin toimitusjohtaja Aki Kuusilehto.

Ilmapiiri ja tunnelma Turun jokirannassa ja kauniilla luonnonläheisellä stadionilla tulevat olemaan unohtumaton kokemus. Halti toivottaa kaikille urheilijoille, vapaaehtoisille sekä katsojille jännittävää yleisurheiluiltaa!

Paavo Nurmi Games - Kristiina Nummela
Paavo Nurmi Games - Aitajuoksu - Halti pääyhteistyökumppani