Halti Suomen maastohiihtomaajoukkueen vaatettajaksi ja pääyhteistyökumppaniksi

Halti Suomen maastohiihtomaajoukkueen vaatettajaksi ja pääyhteistyökumppaniksi

Kotimainen premium-ulkoilubrändi Halti on Suomen Hiihtoliiton pääyhteistyökumppani. Sopimus on jatkoa viime kaudella käynnistetylle yhdistetyn ja mäkihyppymaajoukkueen yhteistyölle. Solmitun yhteistyön kautta Halti vaatettaa kaikki pohjoismaisten hiihtolajien maajoukkueet.

Yhteistyö Suomen Hiihtoliiton kanssa jatkuu aina vuoteen 2022 saakka. Sopimuskauden tärkeimpiä kilpailuja ovat muun muassa Seefeldin vuoden 2019 ja Oberstdorfin vuoden 2021 maailmanmestaruuskilpailut.

”Olemme innoissamme hyvin käynnistyneestä yhteistyöstä. Halti on niitä ihmisiä varten, joille ulkoilu ja luontoliikunta muodostavat tärkeän osan aktiivista elämäntapaa. Maastohiihto ja pohjoismaiset hiihtolajit tarjoavat meille erinomaisen mahdollisuuden puhutella juuri näitä ihmisiä”, kertoo Halti Oy:n toimitusjohtaja Sami Kiiski.

Yhteistyösopimuksen myötä Haltin asema arvostetuimpana suomalaisena urheilu-ja ulkoiluvaatteiden ja –tuotteiden valmistajana vahvistuu. Yhteisen tekemisen keskeisenä tavoitteena on tuotekehitys ja tuotteiden jatkuva parantaminen urheilun ammattilaisten kanssa, jonka myötä vahvistetaan tuotteiden kilpailukykyä jatkossakin.

Maastohiihdon kiinnostus vahvassa kasvussa

Suomen Hiihtoliiton kaupallinen johtaja Jari Töykkä on tyytyväinen solmittuun sopimukseen, joka tekee pohjoismaisten lajien maajoukkueista yhtenäisiä. Haltin ja joukkueiden arvomaailmat ovat vahvasti yhteneväiset ja Töykkä uskookin pohjoismaisten lajien vetovoiman ja kotimaisen vaatettajan hyödyttävän molempia sopimusosapuolia.

”Maastohiihdon kiinnostus niin urheilun seuraajien kuin myös liikkujien keskuudessa on vahvassa kasvussa. TV-katsojaluvut ovat huippuluokkaa ja yhä enemmän nuoria aikuisia näkee myös laduilla. Maastohiihdon suosio ja kiinnostus ovat viimeisten tutkimustenkin mukaan kovassa kasvussa nimenomaan nuorten aikuisten keskuudessa. Olemme erittäin tyytyväisiä, että olemme päässeet Haltin kanssa näin kokonaisvaltaiseen ja strategiseen yhteistyöhön”, toteaa Töykkä.

Maajoukkueen tuotteet palvelevat kuluttajia

Pohjoismaisten hiihtolajien maajoukkueiden käytössä olevat tuotteet ovat myös kuluttajien saatavilla. Laadukkaat tuotteet palvelevat liikkujia lajinsa kirkkaimmista tähdistä arkiliikkujiin asti. Maajoukkueiden kesän ja syksyn 2018 luotettavimmat varusteet ovat saatavilla Haltin verkkokaupasta. Klikkaa verkkokauppaan tästä.

Lisätietoja:

Halti Oy toimitusjohtaja Sami Kiiski +358  50 389 0910

Suomen Hiihtoliitto kaupallinen johtaja Jari Töykkä +358 40 553 3996

Halti on suomalainen urheilu- ja ulkoiluvaatteisiin sekä retkeilyvarusteisiin erikoistunut yritys. Tuotteiden ylivoimainen toiminnallisuus sekä älykäs ja luonnon inspiroima suunnittelu auttavat aktiivisia ulkoilijoita kokemaan huippuhetkiä luonnossa ja urheilun parissa. Valmistamme tuotteita uteliaille, tiedostaville ja vaativille kuluttajille, jotka arvostavat erinomaista toiminnallisuutta, parhaita teknisiä materiaaleja, täydellistä istuvuutta ja kauniin minimalistista pohjoismaista designia. www.halti.fi