Halti voitti arvostetun ISPO-palkinnon kolmannen kerran peräkkäin

Halti voitti arvostetun ISPO-palkinnon kolmannen kerran peräkkäin

Suomalainen muotoilu jälleen edelläkävijä urheilualan innovaatioissa: HALTI VOITTI ARVOSTETUN ISPO AWARD -PALKINNON KOLMATTA KERTAA PERÄKKÄIN

Suomalainen ulkoilubrändi Halti on voittanut urheilualan ISPO Award -palkinnon innovatiivisella Synkas 3in1 DrymaxX Parka -kaupunkitakillaan. Halti on tunnettu laadukkaista urheilu- ja ulkoiluvaatteista, mutta soveltaa teknistä osaamistaan saumattomasti myös katumuotiin. Palkittu Synkas 3in1 DrymaxX Parka on Haltin katuvaatemalliston Kallio® by Halti®:n lippulaivatuote. Kyseessä on toinen peräkkäinen ISPO-palkinto Kallio® -mallistolle ja kolmas peräkkäinen palkinto Haltille.

Maailman johtavan urheilualustan ISPOn myöntämä ISPO Award -palkinto antaa tunnustusta urheilualan innovatiivisimmille tuotteille ja palveluille. Halti vastaanottaa palkinnon 28.–30.11.2023 järjestettävillä ISPO Munich -messuilla, jotka ovat maailman suurimmat urheilumessut.

Haltin Synkas-takin suunnittelija Hanna Koivula: ”Me täällä Haltilla näemme vaikeat ja muuttuvat olosuhteet mahdollisuuksina. Synkas 3in1 DrymaxX Parka yhdistää saumattomasti toiminnallisuuden, muunneltavuuden ja kiertotalouden sekä pyrkii helpottamaan käyttäjänsä arkea. Parkatakissa on vedenpitävä ja tuulenpitävä ulkotakki sekä kevyesti vanutettu sisätakki, joka voidaan kiinnittää tai irrottaa helposti. Molemmat takin osat toimivat tyylikkäästi yksinään, mutta yhdessä ne muodostavat lyömättömän yhdistelmän tuulisiin, märkiin ja kylmiin olosuhteisiin. Keskeistä takissa on ympäristöystävällisyys: takki on monomateriaalituote, mikä tarkoittaa sitä, että sen materiaalit ovat yksityiskohtia myöden valmistettu samasta raaka-aineesta. Tämä helpottaa kierrätystä sen elinkaaren lopussa. Takin vedenhylkivyyskäsittely on PFC-vapaa, ja takki sisältää huomattavan määrän kierrätysmateriaalia (45% ulkotakissa, 40% sisätakissa, ja 100% sekä vuoressa että vanussa). Siispä, tervetuloa ihana, kamala sää!”

ISPO Award -palkintolautakunnan näkemys: ”Tässä skandinaavinen muotoilu, korkea toiminnallisuus ja kestävyys yhdistyvät, ja luovat tuotteen, joka vakuuttaa monella tapaa. 3-in-1-ratkaisun vuoksi tuote on monipuolinen, ja yksinkertainen design takaa tuotteelle pitkän elinkaaren.”

Haltin toimitusjohtaja Aki Kuusilehto: ”Olemme olleet alusta asti innoissamme Kallio®-mallistostamme. Se on ollut menestys ja edustaa asiantuntemustamme parhaimmillaan: kaupunkikäyttöön tarkoitettuja tuotteita, joissa on outdoor-henkeä ja korkeatasoinen teknisyys. Ja nyt, toista kertaa peräkkäin, mallistomme on palkittu ISPO-palkinnolla. Arvostamme tätä palkintoa, ja se vahvistaa käsitystä siitä, että olemme oikealla polulla – tai kadulla. Haluan myös kiittää koko tiimiämme onnistuneen malliston luomisesta.”

Halti Synkas 3in1 DrymaxX -parkatakki tulee myyntiin elokuussa 2024.