HALTI VOITTI JÄLLEEN ISPO AWARD -PALKINNON

Halti Gifted Naisten DrymaxX® -laskettelutakki - Ispo Award
Innovatiivisen kevyt Halti Gifted naisten DrymaxX® -laskettelutakki on voittanut arvostetun ISPO Award -palkinnon tammikuussa 2021.

Urheilukaupan arvostettu ISPO-messutapahtuma arvioi vuosittain merkittävimmät ja kiinnostavimmat tuotteet sekä innovaatiot ISPO Award -palkinnolla. Kansainvälinen alan osaajista koostuva raati tutustuu satoihin tuotteisiin ja valitsee joukosta määrätyin kriteerein parhaat tuotteet eri kategorioissa. Haltin naisille suunnittelema Gifted DrymaxX® -laskettelutakki voitti ISPO Award -palkinnon talviurheilukategoriassa.

Gifted-takki on Haltin tuotekehityshistorian kevyin ja vastuullisin laskettelutakki. Sen keveyden salaisuus on innovatiivinen, tunnelimainen airflow-vuorirakenne, jossa täytteen seassa oleva ilma pääsee kiertämään ja lämpenemään. Tunnelirakenteen ansiosta takki on myös ulkoisesti kevyemmän oloinen kuin laskettelutakit yleensä ja sopii skandinaaviselta tyyliltään myös kaupunkikäyttöön.

“Suunnitellessamme tätä takkia meillä oli tavoitteena nimenomaan keveys. Saavutimme sen kehittämällä takin vuoreen tunnelimaisen rakenteen, joka ei vaadi niin paljon täytettä, vaan jossa laskijan kehon lämmittämä ilma pääsee liikkumaan ja lämmittämään takin sisältä. Emme halunneet tehdä mitään kompromisseja tuotteen teknisyydessä, mutta vastuullisuus oli meille tärkeä lähtökohta: käytimme 100% kierrätettyä vuorimateriaalia, 50% kierrätettyä päälliskangasta ja osittain kierrätettyä vanua. Pitkä käyttöikä ja kierrätettävyys ovat meille olennaisen tärkeitä asioita, joten minimoimme takissa helposti särkyvien osien määrän”, kertoo Haltin kokenut tuotepäällikkö Maija Kiiski.

Tyylikäs Gifted naisten DrymaxX® -laskettelutakki ja miesten vastaava Devil DrymaxX -laskettelutakki tulevat myyntiin lokakuussa 2021.

Lue lisää takista tästä

Median yhteydenotot:

Aki Kuusilehto
Toimitusjohtaja
Halti Oy
+358 40 044 4608
aki.kuusilehto@halti.fi
www.halti.fi