Huippuhiihtäjät kisaavat Vuokatissa

Huippuhiihtäjät kisaavat Vuokatissa
Perinteinen huippuhiihtäjien rullahiihto- ja maastojuoksukilpailu Aateli Race järjestetään jo 17. kerran Vuokatin vaaramaisemissa 29.-30.6. Kesäkilpailu kokoaa maastohiihdon, ampumahiihdon, yhdistetyn ja hiihtosuunnistuksen huiput Vuokattiin. Tänä vuonna tapahtuma yhdistyy myös ensimmäistä kertaa osaksi Vuokatin Hiihtoviikkoa.

Aateli Race -kilpailua voidaan pitää mainiona kesäkunnon mittarina, joka kertoo miten urheilijoiden treenit ovat käynnistyneet. Mukana kisoissa nähdään kaikki kotimaiset kärkinimet, kuten Haltin omat tiimiurheilijat maastohiihtäjät Ristomatti Hakola, Kerttu Niskanen ja Anne Kyllönen sekä yhdistetyn tähdet Ilkka Herola ja Eero Hirvonen.

Aateli Race - Naiset

Maajoukkueet harjoittelevat Haltin tuotteissa

Halti on Suomen hiihto- ja ampumahiihtomaajoukkueen sekä yhdistetyn ja mäkihypyn maajoukkueiden virallinen vaatettaja ja yhteistyökumppani. Aateli Race:n yhteydessä Halti jakaa maajoukkueille vaatteet ja varusteet kesän harjoitteluun ja vapaa-aikaan.

Pukeudu kuin huippuhiihtäjä, ja tutustu maajoukkueiden käytössä oleviin tuotteisiin täältä.

Aateli Race - Miehet

Ohjelma

Kilpailut alkavat ”Vaaran maili” -rullahiihdolla tiistai-iltana ja jatkuvat maastojuoksulla keskiviikkoaamuna. Tiistain ja keskiviikon kisa-ajat lasketaan yhteen, jonka perusteella määräytyy lähtöjärjestys ja aikaerot vapaalla tyylillä kisattavaan rullahiihtoon, joka huipentuu Vuokatinvaaran huipulle.

Halti toivottaa paljon tsemppiä kisoihin ja kesän treeneihin kaikille joukkueille ja erityisesti omille tiimiurheilijoilleen!

Lue lisää kilpailusta: https://hiihtoliitto.fi/events/vuokatin-hiihtoviikko