Jokerit ja Halti aloittavat monivuotisen yhteistyön

Jokerit ja Halti aloittavat monivuotisen yhteistyön

Jääkiekkoseura Jokerit ja urheilu- sekä ulkoiluvaatteita suunnitteleva ja valmistava Halti ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on lisätä molempien brändien tunnettuutta ja kiinnostavuutta, sekä kannustaa ihmisiä yhä enemmän urheilun ja ulkoilun pariin.

- Halti on tunnettu suomalainen brändi, joka on laadukkaan ja pitkäjänteisen työnsä ansiosta noussut omalla alallaan huipulle. Jokerit kannustaa ihmisiä liikkumaan ja Haltilla on tismalleen sama missio tarjoamalla eri urheilulajeihin sekä ulkoiluun ja luonnossa liikkumiseen premium-tason vaatetusta, kenkiä ja varusteita. Olemme todella innoissamme tästä kumppanuudesta, sanoo Jokereiden toimitusjohtaja Antti-Jussi Niemi.

- Jokerit tekee töitä suurella sydämellä alusta asti rakentaen. Tarvitsemme suomalaiseen urheilukulttuuriin ilmiöitä ja Jokerit on sellainen. Haluamme olla mukana tukemassa Jokereiden uutta tulemista ja menestystä. Yhteisiä arvojamme ovat liikunnan merkitys, sekä etenkin nuorten liikunnan ja juniorityön tärkeys, kertoo Haltin toimitusjohtaja Aki Kuusilehto.

Halti näkyy jatkossa Jokereiden peliasussa ja Haltin tuotteita voi tulevaisuudessa ostaa myös Jokereiden verkkokaupasta osoitteessa store.jokerit.fi.

 

Jokerit on vuonna 1967 perustettu helsinkiläinen jääkiekkoseura, joka on voittanut Suomen mestaruuden kuudesti ja Euroopan mestaruuden kolmesti ja jonka edustusjoukkue pelaa tällä kaudella Mestiksessä. Seuran junioriputkessa kasvatetaan tulevaisuuden huippupelaajia, minkä lisäksi Jokerit Liikuttaa - ohjelman kautta kannustetaan lapsia ja nuoria matalalla kynnyksellä liikunnan pariin. Lue lisää: https://www.jokerit.fi