Jukolan Viesti Lähtö - HaltiJukolan Viesti Lähtö - Halti - Porvoo

Maailman suurin viestisuunnistustapahtuma Porvoon yöttömässä yössä

Suunnistuksen ystävät ja seikkailunjanoiset urheilijat kokoontuvat jälleen legendaariseen Jukolaan, joka tänä vuonna järjestetään Porvoossa 17.-18.6.2023. Tämä ikoninen tapahtuma kerää yhteen tuhansia suunnistuksen harrastajia ja ammattilaisia ympäri maailman.

Porvoon Jukolassa käydään lauantai-iltapäivänä nelihenkisistä joukkueista koostuva naisten kisa, Venlojen Viesti. Juuri auringonlaskun jälkeen, klo 23.00 starttaa Jukolan Viesti, jossa joukkue koostuu seitsemästä juoksijasta – perinteitään kunnioittaen, Aleksis Kiven Seitsemän veljeksen hengessä. Hämärtyvään yöhön säntäävä otsalamppumeri on joka vuosi maaginen näky ja sykähdyttävä hetki niin juoksemaan lähtijöille kuin katsojillekin. Tämän uutisen julkaisuhetkellä ilmoittautuneita joukkueita on Venlojen Viestissä yli 1500 ja Jukolan Viestissä lähes 1700.

Halti on Porvoo Jukolan pääyhteistyökumppani. Yhteistyö on luonnollinen jatkumo Haltin ja tämän vuoden järjestäjän, Sipoolaisen suunnistusseura OK Trianin, pitkään jatkuneelle yhteistyölle.

-Halti on sporttibrändi ja haluamme olla mahdollistamassa suomalaista huippu-urheilua. Jukola on uniikki tapahtuma, joka saa tuhansia ihmisiä liikkumaan luontoon. Tapahtuma on nimennyt itsensä hiiliviisaaksi Jukolaksi, joten meillä on siinäkin mielessä yhteiset, vastuulliset arvot, kertoo Haltin toimitusjohtaja Aki Kuusilehto.

-Rasteja etsitään tänä vuonna aivan Haltin pääkonttorin lähistöltä, mikä tuo oman hauskan lisämausteen yhteistyöhön, Kuusilehto jatkaa.

Porvoon Jukola on paikka, jossa intohimoinen suunnistaja, rohkea itsensä ylittävä liikkuja ja innostunuturheilun seuraaja voi kokea suunnistuksen sykähdyttävän ilmapiirin ja olla osa ikimuistoista tapahtumaa. Halti on ylpeänä kumppanina innostamassa ihmisiä liikkumaan upeissa Porvoon metsissä.

Jukolan Viesti - Porvoo - Halti - Ok Trian
Jukolan Viesti - Porvoo - Halti - Yö