Slovenian ampumahiihtomaajoukkue Haltit päällä 2021 MM-kisoihin ja Pekingin talviolympialaisiin

Halti ja Slovenian ampumahiihtojoukkue

Kotiareenalla Slovenian maajoukkue on suurennuslasin alla ja mediahuomio kasvaa

Halti on solminut yhteistyösopimuksen Slovenian Hiihtoliiton kanssa. Sopimuksen myötä Halti on Slovenian ampumahiihtojoukkeen yhteistyökumppani ja vaatettaja. Kaksivuotisen sopimuksen huipentumia ovat Sloveniassa pidettävät ampumahiihdon MM-kisat keväällä 2021, sekä Pekingin talviolympialaiset keväällä 2022. Aiemmin syksyllä Halti julkaisi yhteistyön myös Suomen ampumahiihtomaajoukkueen kanssa.

– Sloveniassa seurataan paljon urheilua ja ampumahiihto on noussut yhdeksi suosikkilajiksi. Lisäksi laji on jo muutaman vuoden ajan ollut Euroopan seuratuin talviurheilulaji, joten tämä sopimus lisää näkyvyyttämme koko Keski-Euroopassa. Slovenia on meille potentiaalinen, kasvava markkina-alue, joten haluamme kasvattaa Haltin näkyvyyttä ja tunnettuutta siellä, juuri allekirjoitetun sopimuksen merkitystä kuvaa Haltin toimitusjohtaja Aki Kuusilehto.

Tällä hetkellä Haltin vaatteissa ja varusteissa kilpailevat sekä harjoittelevat myös Suomen ampumahiihdon, maastohiihdon, yhdistetyn ja mäkihypyn maajoukkueet sekä lukuisat yksittäiset Team Halti -urheilijat. Halti vaatettaa myös Kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n organisaation.

– Yhteistyömme huippu-urheilijoiden kanssa on kestänyt jo yli 40 vuotta. Kivijalkana on aina ollut tuotekehitys: maailman ykkösurheilijat vievät Haltin tuotteet äärimmäisiin olosuhteisiin ja äärimmäiseen käyttöön, ja sieltä tullut palaute päätyy suunnittelijoidemme pöydälle, Kuusilehto kertoo.

– Slovenian ampumahiihtomaajoukkueella on kaksi haastavaa kautta edessä, kun meillä on MM-kisat kotiareenalla 2021 sekä Olympialaiset 2022. Olemme erittäin tyytyväisiä, että pääsimme sopimukseen Haltin kanssa. Maajoukkueemme tulee olemaan suurennuslasin alla ja mediahuomio kasvaa kohti kotikisoja mikä lisää Haltin näkyvyyttä. Samalla joukkueemme pystyy varustautumaan laadukkaisiin tuotteisiin vaikeissakin keliolosuhteissa – ja tämä on perusta hyville tuloksille, kertoo Slovenian Hiihtoliiton ampumahiihtojaoston presidentti Blaž Repinc.

Lisätietoja:

Aki Kuusilehto

Toimitusjohtaja

Halti Oy

+358 40 044 4608

aki.kuusilehto@halti.fi

 
Blaž Repinc

President

Ski Association of Slovenia – Biathlon Assembly

+386 41 381 607

repinc.blaz@gmail.com

www.sloski.si