Suomen hiihtomaajoukkueen uusi kisa-asu

Halti Suomen Maastohiihtomaajoukkue

Halti on Suomen Hiihtoliiton pääyhteistyökumppani ja vaatettaa maastohiihdon, yhdistetyn ja mäkihypyn maajoukkueet. Yhteistyö Suomen Hiihtoliiton kanssa on alkanut jo syksyllä 2017, joten asuja on vuosi vuodelta kehitetty optimaalisiksi urheilijoiden palautteiden myötä. Marraskuun lopussa alkavalla maailmancup-kaudella hiihtomaajoukkue kilpailee uudessa upeassa sinivalkoisessa kisa-asussa.

”Liekki” -nimeä kantava kisa-asu on yhdistelmä liikkuvuutta ja hengittävyyttä lisääviä yksityiskohtia, jotka takaavat urheilijoille maksimaalisen tuen itse suoritukseen. Kisa-asu on äärimmäisen kevyt ja sen selässä on laserleikattu ventilaatio mikä lisää hengittävyyttä. Jokainen asu on hihojen ja lahkeiden pituuksien osalta muokattavissa kunkin urheilijan mittoihin. Urheilija voi siis itse lyhentää hihat ja lahkeet saksilla eivätkä saumat purkaudu. Osa maajoukkuehiihtäjistä käyttää kaksiosaista kisa-asua ja osa haalaria - nämä valmistetaan urheilijoiden toiveiden mukaisesti.

Kisa-asujen lisäksi kaikki maajoukkueiden pitämät asut suunnitellaan Suomessa hyödyntäen ympäristöä säästävää 3D-ohjelmaa. Suomen maajoukkueurheilijat käyttävät, testaavat ja antavat palautetta käyttämistään Halti-tuotteista. Huippu-urheilijoiden antaman arvokkaan palautteen myötä kehitämme tuotteitamme kuntourheilijaa, eli Sinua varten.