Uutta kesään – Pallas Lite!

Uutta kesään – Pallas Lite!

Uutta kesään – Pallas Lite!

Mallistostamme löydät nyt suositut Pallas-tuotteet myös kevyempänä Lite-versiona kesäkäyttöön naisille ja miehille.

Kevyet ja hyvin hengittävät Pallas Lite -tuotteet sopivat monipuoliseen kesäulkoiluun ja retkeilyyn. Ilmavan materiaalinsa ansiosta tuotteet ovat ihanteelliset käyttää lämpiminä päivinä.

Pallas Lite -sarjan tuotteet noudattavat Pallas-tuotteiden tunnusomaisia piirteitä. Tuotteiden design on yksinkertainen ja helposti lähestyttävä. Tuotteet istuvat täydellisesti ja ovat mukavia pitää päällä.

Pallas Lite -sarjassa hengittävyys sekä keveys ovat tärkeässä roolissa. Tuotteiden päämateriaali on kevyttä ja joustavaa Quick Dry -materiaalia, joka hengittää erinomaisesti. Materiaali kuivuu nopeasti ja siirtää aktiivisesti kosteutta iholta poispäin, joten iho pysyy kuivan tuntuisena aktiivisessa ulkoilussa lämpimällä ilmalla. Housujen takaosassa ja lahkeissa on käytetty vahvempaa ja kulutuskestävää materiaalia.

Pallas Lite -tuotteet kuuluvat Haltin ECO-mallistoon. Tuotteet ovat valmistettu bluesign® sertifioidusta materiaalista ja valmistuksessa on hyödynnetty tekstiiliteollisuuden ylijäämämateriaalia, eli käyttämättömiä leikkuutilkkuja ja langanpätkiä.

Kaikissa Pallas Lite -tuotteissa on kudontatekniikalla saavutettu 40+ UPF -suojakerroin, joten tuotteet suojaavat hyvin haitallisilta auringonsäteiltä.

Pallas Lite -sarjasta löydät housut, shortsit, caprihousut sekä katkolahjehousut pirteissä kesän väreissä naisille ja miehille. Sarjaan kuuluu myös Pallas Lite -shortsit lapsille sekä Pallas Lite -shortsit ja caprihousut naisille plusmitoituksella.