Valtteri Bottas Duathlon kisataan sunnuntaina 18.8.

Valtteri Bottas Duathlon kisataan sunnuntaina 18.8.

Halti vaatettaa Valtteri Bottas Duathlon -kilpailijat

Järjestyksessään kolmas Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi järjestetään sunnuntaina 18.8.2019 Liikuntakeskus Pajulahdessa. Tapahtumaa isännöi suomalainen Formula 1 –tähti Valtteri Bottas, joka sijoittui omassa nimikkokilpailussaan viime vuonna kymmenenneksi. ”Tavoitteena on tehdä mukava tapahtuma, jossa on rento meininki – kunnon kilpailuhenkeä unohtamatta. Urheilu on niin hieno juttu, joten toivon, että tämäkin kilpailu kannustaa ihmisiä liikkumaan enemmän”, toteaa tapahtuman myötä kotimaisemiaan ylpeänä esittelevä Bottas. Halti on tapahtuman yhteistyökumppani ja jakaa tapahtuman isännän arvot. ”Urheilullisuus, luonnonläheisyys ja suomalaisuus ovat Haltin ydintä ja haluamme inspiroida ihmisiä liikkumaan luonnossa”, kertoo Haltin toimitusjohtaja Sami Kiiski. Halti tarjoaa osallistujille tekniset ja laadukkaat kisapaidat sekä palkitsee voittajat upealla Haltin VBD-lippiksellä. Valtteri Bottas Duathloniin on tänä vuonna mahdollisuus osallistua yhä monipuolisemmin: miesten ja naisten sarjojen lisäksi tarjolla on joukkuekisa, perhekisa sekä alle 7-vuotiaille tarkoitettu Mini Valtteri Bottas Duathlon.


Suosittu Pallas-sarja esillä tapahtumassa

Halti esittelee tapahtumassa suosittua Pallas-sarjaansa. Pallas-sarjan tuotteet ovat hengittäviä, joustavia ja sään kestäviä, ja ne on suunniteltu aktiiviseen liikkumiseen sekä ulkoiluun. Kaikki Pallas-sarjan tuotteet ovat Haltin ECO-tuotteita. Haltin promotiopiste sijaitsee tapahtuman kumppanitorilla ja pisteellä voi voittaa itselleen valitsemansa Pallas-sarjan takin ja housut.

Viime vuonna tapahtumaan osallistujia oli lähes 5000 ja tapahtumaa halutaan kasvattaa entisestään niin kävijöiden kuin kilpailijoiden osalta. Halti haluaa olla mukana kannustamassa koko perhettä mukaan viettämään kivaa ja liikunnallista päivää alueelle. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

Lisätietoja tapahtumasta: www.valtteribottasduathlon.com