Valtteri Bottas Duathlon kisattiin 19.8 Nastolan Pajulahdessa

Valtteri Bottas Duathlon

Valtteri Bottas Duathlon houkutteli paikalle ennätysyleisön

Toista kertaa järjestetty Valtteri Bottas Duathlon kisattiin Pajulahden liikuntakeskuksen ympäristössä 19.8.2018. Tapahtumaa isännöi suomalainen Formula 1 –kuljettaja Valtteri Bottas, joka myös itse osallistui kilpailuun sijoittuen kymmenenneksi. Halti on tapahtumassa mukana yhteistyökumppanina.

Tapahtumapäivä käynnistyi Perheduathlonilla, johon osallistui yhteensä 45 perhettä. Voiton nappasi tänä vuonna Team Borremans, joka uusi voittonsa viime vuodelta. Miesten kilpailussa nähtiin 106 osallistujaa. Voittaja ei vaihtunut tänä vuonna miestenkään sarjassa, sillä nopeimpana maaliin ehti Markus Vuorela. Naisten sarjan voiton otti nimiinsa Elisa Sihvola. Osallistujien joukossa nähtiin Bottaksen lisäksi myös muita formulamaailmassa tunnettuja henkilöitä, kun kaksinkertainen maailmanmestari Mika Häkkinen osallistui kisaan osana kolmen hengen joukkuetta.

Valtteri Bottas Duathlon kokosi paikalle ennätysyleisön, sillä kaikkiaan noin 3500 tapahtumavierasta oli kannustamassa kilpailijoita ja tutustumassa yhteistyökumppaneiden pisteisiin. Onnistuneen tapahtuman myötä saatiin aikaiseksi myös paljon hyvää, kun tapahtuman osallistumismaksut lahjoitettiin Starlight Children´s Foundation -järjestön toimintaan. Starlight-järjestön toiminnan tarkoituksena on erilaisten tapahtumien ja elämysten kautta tuoda iloa vakavasti sairaiden lasten ja heidän perheidensä elämään. Valtteri Bottas on ollut tukemassa järjestön toiminnassa mukana jo useamman vuoden ajan.