Vastuulliset valintamme – haluamme sinun tietävän tarinan vaatteesi taustalla

Halti ja Stockmann

Puhdas luonto on ollut meidän sukupolvellemme itsestäänselvyys. Me Haltilla katsomme tulevaisuuteen ja teemme voitavamme, jotta jälkipolvetkin saisivat nauttia siitä. Kaikki Haltin toiminta perustuu sekä ympäristön että ihmisen kunnioittamiseen, sillä tuotteemme on suunniteltu luonnossa liikkumiseen ja urheiluun. Think Ahead -kestävän kehityksen ohjelmamme myötä otamme vastuun sosiaalisesta, ympäristöllisestä ja taloudellisesta jalanjäljestämme.

Haluamme olla entistä avoimempia ja kertoa ratkaisuistamme kohti kestävämpää kehitystä. Nettisivuiltamme pääset nyt lukemaan tarkemmin tuotteidemme elinkaaren eri vaiheista sekä vastuullisista valinnoista, joita olemme kussakin vaiheessa tehneet. Kerromme pohjoisen luonnon inspiroimasta suunnittelumme filosofiasta, jossa jokainen yksityiskohta, materiaali sekä myös koko tuotteen elinkaari on otettu huomioon jo suunnitteluvaiheessa. Vastaamme kysymykseen ”mistä vaatteeni on tehty?”, ja kerromme vastuullisista materiaalivalinnoistamme. Olemme muodostaneet pitkäkestoiset, vuosikymmeniä kestäneet suhteet yhteistyötehtaisiimme ja haluamme kertoa myös siitä, miten pidämme huolta ihmisistä tuotteiden takana.

Vaatteemme ja varusteemme on suunniteltu kestämään aikaa ja kovaakin kulutusta. Uskomme tuotteidemme kestävän käyttäjällään vuosia, mutta tarvitsemme myös apua taistelussa kertakäyttökulutusta vastaan. Annamme sivuillamme käyttö-ja huolto-ohjeita, ja suosittelemme korjaamista ja kierrättämistä. Otamme myös jatkossa myymälöissämme vastaan käytetyn, ehjän Halti-vaatteen tai varusteen ja huolehdimme sille uuden elämän.

Vastuullisuus-teemamme on esillä 7.11. asti Helsingin keskustassa Stockmannin Mannerheimintien puoleisessa ikkunassa. Siellä komeilee keväällä 2020 kauppoihin tuleva Halti Hiker Next Generation -takki, joka on 100% kierrätettävissä, tehty osin kierrätetystä materiaalista ja joka on erittäin helposti ja täysin korjattavissa. Työtä on vielä paljon, mutta katsomme tulevaisuuteen ja pyrimme toiminnassamme jatkuvasti parempaan - tuotteen elinkaaren jokaisessa vaiheessa. Lue lisää vastuullisuudestamme tästä.