Vilma Nissinen - Hiihtäjä - HaltiVilma Nissinen - Hiihtäjä - Halti - Mobiili

Vilma Nissisen liittyy Haltin tiimiin - unelmana olympialaiset 2026

Haltin tiimi täydentyy upealla nuorella naishiihtäjällä, kun Vilma Nissinen liittyy Team Haltiin. Vilma on yksi Suomen lupaavimpia maastohiihtäjiä ja hänen päätähtäimensä on Italian Cortina d’Ampezzossa pidettävät talviolympialaiset vuonna 2026

Vilma harjoittelee Suomen ensimmäisessä maastohiihdon yksityistallissa, Team Electrofitissä. Yksityistalli tarjoaa tasokkaan valmennuksen, leirityksen, motivoivan treeniseuran sekä kaikin puolin hyvän ilmapiirin.

”Sairastuin Koronaan Pekingin olympialaisia edeltävällä Tour de Skillä. Olin silloin kovassa kunnossa mutta olympiaunelma mureni sairastumiseen. Siitä kokemuksesta jäi kova motivaatio ja nyt tähtään täysillä kohti Cortinan vuoden 2026 olympialaisia”, Vilma Nissinen kertoo.

Vilma asuu ja harjoittelee pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, jossa hän kokee saavansa maailmanluokan tukipalvelut harjoittelun ohelle. Myös treenimaastot juoksuun, pyöräilyyn ja rullahiihtoon ovat huippuluokkaa. Vapaa-ajalla tradenomiksi valmistunut Vilma tekee somesisältöjä ja rentoutuu hoitamalla kissaansa. Tulevaisuuden haaveena hänellä on myös kauppatieteiden maisterin opinnot.

”On mahtavaa päästä mukaan Haltin tiimiin. Haltilla on tosi toimivat ja hyvänäköiset tuotteet, jotka ovat tulleet tutuiksi jo Team Electrofitin kautta. Nyt Haltin tiimiläisenä onkin hyvä synergia tehdä yhdessä juttuja, kun Halti on myös Team Electrofitn kumppani”, Vilma toteaa.

Halti vaatettaa Vilman vapaa-ajalle ja treeneihin – ja seuraa innolla Vilman matkaa kohti olympiaunelmaa.

Vilman hiihtäjän arkea voi seurata Instagramista: @vilmanissinen