Syyssäät ovat täällä-tervetuloa!

Halti DrymaxX

Pohjoinen luonto inspiroi ja opettaa meitä luomaan tuotteita, jotka toimivat ja tuntuvat hyviltä missä tahansa olosuhteissa. Kun sataa ja tuiskuaa, vaatteen tai kengän tulee pitää vettä. Ja mitä kovemmalla sykkeellä ulkoilet, sitä tärkeämpää on, että tuote hengittää ja pysyt kuivana myös sisältä. DrymaxX® on Haltin kehittämä, vuonna 1995 markkinoille tullut, veden- ja tuulenpitävä sekä hengittävä erikoiskalvo, jota käytämme ulkoilutuotteissamme. Haluamme tehdä tuotteen vastuullisesti luontoa kunnioittaen ja olemme valinneet kaikille DrymaxX® tuotteille 100% haitallisesta fluorihiilivedystä vapaan vettähylkivyyskäsittelyn.

Koska säät voivat vaihdella rankkasateesta ja kovasta tuulesta kevyempiin olosuhteisiin, olemme jakaneet DrymaxX® tuotteemme neljään eri käyttöluokitukseen, helpottamaan valintaasi juuri oikeanlaisen tuotteen löytämiseksi.

Haetko huipputason suorituskykyä? Liikutko äärimmäisissäkin olosuhteissa? DrymaxX® Ultimate Pro 3L Stretch Eco on valintasi. Tuotteen kaikki saumat on teipattu ja vedenpitävyys- ja hengittävyysominaisuudet ovat parhaat mahdolliset.

Harrastatko retkeily- ja talvilajeja? DrymaxX® All Weather sopii sinulle. Sen materiaalit pitävät hyvin vettä ja ovat samalla hyvin hengittäviä. Tuotteen saumat on teipattu ja pysyt kuivana sekä sisältä että ulkoa kovassakin treenissä.

Sienestätkö, marjastatko tai liikutko päivittäin kevyesti ulkoillen? DrymaxX® Classic tuotteet sopivat sinulle, sillä sateen sattuessa saumat eivät vuoda mutta hengittävyys on hyvällä tasolla.

Etsitkö rentoa ulkoiluvaatetta esimerkiksi kaupunkikäyttöön? DrymaxX® Lite sinulle paras valinta. Se ei ole täysin vedenpitävä, mutta se suojaa sinua tihkusateelta ja rännältä, ja on erittäin mukava päällä.

Haltin DrymaxX® jalkineet pitävät jalkasi kuivina sekä sateelta että hieltä. Vedenpitävä ja hengittävä DrymaxX® rakenne on sukkamainen, jossa kalvo on laminoitu vuorikankaaseen ja sen saumat on teipattu. Sukkamaisuus takaa täyden vedenpitävyyden ja käyttömukavuuden.

Tuotesuunnittelumme filosofia lähtee siitä, että jokainen yksityiskohta on mietitty materiaaleista viimeiseenkin tekniseen detaljiin, jotta tuote kestäisi kulutusta ja aikaa. Sivuiltamme voit lukea tuotteen pesu-, huolto- ja korjausohjeet, ja asiakaspalvelumme auttaa visaisimmissa kysymyksissä. Kiinnostuitko DrymaxX®-tuotteiden ominaisuuksista? Lue lisää tuotteista ja DrymaxX® tuotemerkistä.