TAHTO siivittää Suomen hiihtomaajoukkueen vauhtia kisaladuilla

Halti Tahto Kisa-asu Suomen hiihtomaajoukkue

Suomen hiihtomaajoukkueen uusi kisa-asu on julkistettu

Suomen hiihtomaajoukkue on saanut uuden kisa-asun kaudelle 2020/2021. Haltin suunnittelema asu kantaa nimeä ”tahto”, mikä kuvastaa suomalaista sisua ja lujaa tahtoa ylittää kaikki esteet kohti omaa tavoitetta. Erityisesti tällä kaudella tahto on suuressa roolissa.

Suomen sininen on pohjana kisa-asun väritykselle, ja erilaiset sinisen sävyt aina tumman sinisestä kirkkaaseen turkoosin tuovat näyttävyyttä. Puvun graafiset linjat ovat hyvin suoraviivaisia ja niiden tempo jäljittelee hiihtäjän rytmiä ladulla. Näyttävät elementit hihan suissa ja lahkeissa kiinnittävät huomion ja auttavat katsojaa tunnistamaan suomalaisen urheilijan ladulta.

Leikkaukseltaan kisa-asu on hyvin istuva. Saumoitus on suunniteltu siten, että se mahdollistaa laajat liikeradat kisatilanteessa. Selän laser-ventilaatio lisää hengittävyyttä sekä kosteudenpoistoa. Kisa-asun päämateriaalina on tekninen, ohut ja hyvin elastinen neulos. Polvi- ja kyynärtaipeissa on lisäksi käytetty teknistä active dry -verkkomateriaalia, joka on tehokkaasti kosteutta iholta siirtävä materiaali. Se säilyttää miellyttävän kuivan tuntunsa kovassakin käytössä. Tahto -kisa-asu on suunniteltu Suomessa.

Halti Tahto Kisa-asu Suomen hiihtomaajoukkue