Halti - DrymaxX - Kuorivaatteiden pesu - HeroHalti - DrymaxX - Kuorivaatteiden pesu - Mobiili

DrymaxX® -tuotteen pesu ja hoito

HALTI X MIELE

Halti ja Miele ovat yhteistyössä koonneet hoito-ohjeita erilaisten materiaalien ja tuotteiden hoitamiseen. Yhteinen tavoitteemme on kestävä ja pitkäaikainen vaate, josta on iloa käyttäjälleen vuosiksi eteenpäin. Haltin vedenpitävissä kuorituotteissa käytetään DrymaxX®-kalvoa, joka on Haltin oma, vuonna 1995 markkinoille tuoma, kalvobrändi. Seuraavassa löydät pesu- ja hoito-ohjeita DrymaxX®-kuorituotteille.

PESUOHJEITA

DrymaxX®-tuotteet on pestävä erillään ja nurin päin käännettynä. Linkous, rumpukuivaus ja tuotteen vääntäminen saattavat vahingoittaa tuotetta. Huuhteluaineiden tai huuhteluainetta sisältävien pesuaineiden käyttö ei ole suositeltavaa, koska näiden aineiden ainesosat voivat tukkia DrymaxX®-kalvon mikroskooppisen pienet huokoset. Liuottimien käyttö on kielletty.

Tarkemmat pesuohjeet löytyvät erikseen DrymaxX®-tuotteista.

Kalvollisille ulkoiluvaatteille Mielen pyykinpesukoneista löytyy erikoisohjelma, joka on suunniteltu säilyttämään erikoismateriaalien toiminnalliset ominaisuudet. Suosittelemme lisäksi käyttämään kalvollisille ulkoiluvaatteille suunniteltua Miele Outdoor-pesuainetta, joka puhdistaa hellävaraisesti, poistaa pahat hajut sekä erikoiskoostumuksensa ansiota ylläpitää tekstiilien hengittävää, vettä hylkivää pintaa.

Halti - DrymaxX - Kuorivaatteiden pesu

HOITO-OHJEITA

DrymaxX®-kalvo rikkoontuu esim. hakaneulojen aiheuttamista rei´istä. Mikäli DrymaxX®-tuotteeseen tulee viilto tai reikä, on ne ompelemisen jälkeen teipattava vedenpitävyyden varmistamiseksi. Silikonia sisältävien kyllästeaineiden käyttö ei ole suositeltavaa.

Jotta DrymaxX® -tuote säilyttäisi ominaisuutensa, tulee se kyllästää kalvovaatteille tarkoitetulla kyllästeaineella tarpeen mukaan. Kyllästeaineita löytyy hyvin varustelluista urheilukaupoista. Mielen ImpraProtect kyllästysaineella saavutetaan vaatteelle vedenpitävä, hengittävä pinnoite helposti suoraan pyykinpesukoneessa. Kyllästys on syytä tehdä siinä vaiheessa, kun ulkopuolelta tuleva vesi ei enää pisaroidu pois vaan imeytyy kankaan pintaan. Kun kankaan pinta pääse vettymään, tuote tuntuu märältä ja kylmältä, sillä kankaan pintaan imeytynyt vesi ei päästä sisältä tulevaa vesihöyryä lävitseen. Ennen kyllästämistä, tutustu huolella kyllästeaineen käyttöohjeisiin ja huomioi, että kyllästys tulee laittaa aina pestylle, puhtaalle tuotteelle.

Käytettäessä Mielen kyllästysainetta, voidaan kyllästys tehdä kätevästi suoraan pyykinpesukoneessa siihen suunnitellulla kyllästysohjelmalla. Kyllästyksen jälkeen suositellaan kuivausta kuivausrummun kyllästysohjelmalla, joka sisältää erityisen kyllästysaineen lämpökäsittelyvaiheen. Näin saavutetaan erityisen hyvin kestävä, pitkäikäinen pinta. Huomioithan, että parafiinipitoisia kyllästysaineita ei saa laittaa kuivausrumpuun.

Vedenpitävät DrymaxX®-tuotteet Katso kaikki

Halti Tokoi Naisten Parkatakki - Kallio - Beige - Malli
Tokoi Naisten DrymaxX Parkatakki
Tokoi Naisten DrymaxX Parkatakki
279.00 €
Halti Tokoi Miesten Parkatakki - Kallio - Beige - Malli
Tokoi Miesten Drymaxx Parkatakki
Tokoi Miesten Drymaxx Parkatakki
279.00 €
Halti Juonto DrymaxX Shell Jacket Men's / Juonto DrymaxX Kuoritakki Miesten
Juonto DrymaxX Kuoritakki Miesten
279.00 €
Halti Juonto DrymaxX Shell Jacket Women's / Juonto DrymaxX Kuoritakki Naisten
Juonto DrymaxX Kuoritakki Naisten
279.00 €