Josef Westerlund - Urheilijoiden suosikitJosef Westerlund - Urheilijoiden suosikit - Mobiili

Urheilijoiden suosikit

Haluatko tietää mitkä ovat Haltin tiimiurheilijoiden mielestä parhaat tuotteet?

Tsekkaa alta huippuhiihtäjiemme Vilma Nissisen ja Anne Kyllösen sekä vuoristo-opas Josef Westerlundin suosikkituotteet – he todella tietävät mitkä toimivat!

Vilma Nissisen suosikkituotteet:

"Haltin Veloce-hiihtopuku on ehdoton suosikkini pikkupakkasilla. Sen kevyt ja hengittävä materiaali mahdollistaa intensiivisetkin treenit ilman, että tulee liian kuuma.

Versant untuvatakki on pelastukseni kovilla pakkasilla. Se pitää minut lämpimänä, joten voin keskittyä täysillä harjoitteluun ja kilpailuihin. Versant takki on ehdottomasti paras valinta kisapäivinä ennen starttia ja kilpailujen jälkeen, kun tarvitsen nopeasti lämpimän ja mukavan vaatetuksen.

Skugge-anorakki ja fleecehousut muodostavat täydellisen kokonaisuuden kylmiin päiviin. Tämä oloasu ei ainoastaan lämmitä, vaan tuntuu myös uskomattoman mukavalta. Leireillä nämä ovat ehdottomasti käytetyimmät vapaa-ajan vaatteet, jotka takaavat rennon ja mukavan olon.”"

Vilma Nissinen - Suosikkituotteet
Anne Kyllösen suosikkituotteet:

"Haltin uusi merinovillakerrasto, Pihka II, on aivan ihana. Käytän sitä aluskerrastona kylmillä keleillä hiihtäessä.

Haltin uudet hiihtoasut, Veloce ja Hanki ovat minulla päivittäisessä käytössä. Ne toimivat sekä treenilenkeillä että lämmittelyasuina ennen kisoja. Veloce on ohuempi ja teknisempi eli soveltuu kovempaan menoon. Hanki taas on lämpimämpi ja käytän sitä, kun on kylmempi keli.

Olen tosi kiitollinen ja ylpeä vuosia kestäneestä yhteistyöstä Haltin kanssa - ja minulla on edelleen käytössä ihan niitä ensimmäisiä Haltilta saamiani tuotteita, jotka ovat kestäneet hyvin tähän päivään asti."

Josef Westerlundin suosikkituotteet:

"Minulla on ollut ilo ja kunnia testata ja käyttää Haltin Ski Touring- ja ulkoiluvarusteita 10 viime vuoden aikana.

Omia suosikkejani ovat Adrenaline -stretch-housut sekä Alpine -takki ja ‑housut Haltin Ski Touring -mallistosta. Stretch-housut ovat todella toimivat ja mukavat, ja niissä on hyvä liikkua. Ne ovat myös hyvin tuulenpitävät.

Kolmikerros Alpine-takki on loistava, se sopii hyvin huonoihin sääolosuhteisiin, mutta on silti melko kevyt. Omassa työssäni vuorilla olennaisinta on kerrospukeutuminen; jotta voit vähentää tai lisätä vaatetusta sään ja kehon lämpötilan mukaan."