Uudistettu, vastuullisempi Pallas Evo

Uudistettu, vastuullisempi Pallas Evo

Rakastetut Pallas-tuotteemme ovat saaneet raikkaan modernin uuden ilmeen sekä lisää vastuullisia yksityiskohtia.

Erityisen hengittävistä, joustavista ja värikkäistä tuotteistaan tunnetuksi ja suosituksi tullut Pallas-sarjamme on saanut uuden tulokkaan: Pallas Evo -tuoteperheen. Pallas Evo -tuotteet jatkavat Pallas-sarjan hyvää vastuullisuustarinaa, tällä kertaa entistäkin vastuullisempana. Tuotteiden monessa yksityiskohdassa on tehty vastuullisia valintoja.

Takin materiaali on Bluesign®-sertifioitua ja osin (51%) kierrätettyä materiaalia. Takin vedenhylkivyyskäsittely (DWR) sekä vetoketjut ovat hiilifluoridivapaita (PFC-vapaa). Tuotteen materiaali on peräisin Bluesign® System Partner -tehtaalta ja tuotteen ompelu on tehty Amfori BSCI -auditioidulla tehtaalla. Sertifioitijärjestelmä ja standardi bluesign®, joka pyrkii vähentämään tekstiilien ympäristövaikutuksia koko valmistusprosessin ajan kun taas Amfori BSCI on työntekijöiden oloista huolehtiva yritysvastuujärjestelmä. Lue lisää Haltin yritysvastuusta vastuullisuussivuillamme.

Pallas Evo -tuotteet edustavat myös modernia ja raikasta ulkoilutyyliä. Raikkaat väriyhdistelmät sekä uudistettu leikkaus tuovat Pallas-tuotteet tähän päivään. Pallas Evo -housujen istuvuuteen on käytetty erityistä huomiota. Istuvuutta on parannettu erityisesti vyötärön osalta: housujen vyötärön sisäpuolella on kuminauha, joka kiristää ja tekee vyötäröstä siistin ja hyvin istuvan. Housujen lahje on suorempi ja hieman väljempi, minkä ansiosta housut istuvat monille.

Kuten Pallas-sarjan muutkin tuotteet, myös Pallas Evo -tuotteet ovat erityisen monikäyttöisiä ja soveltuvat monipuolisesti erilaisiin arjen ja vapaa-ajan tilanteisiin. Teknisten ominnaisuuksiensa kuten hengittävyyden ja joustavuuden ansiosta ne ovat loistava valinta erilaisiin ulkoiluharrastuksiin. Mukavuutensa ja raikkaan ulkonäkönsä ansiosta ne sopivat myös arkisempiin tilanteisiin ja miksei myös kaupunkiolosuhteisiin.

Pallas Evo -tuoteperheestä löydät takin, housut ja liivin naisille ja miehille. Housuista on saatavilla sekä 5 cm lyhyemi "short"-malli että 5 cm pidempi "long"-malli. Takki ja housut löytyvät myös naisten plus-mitoituksella. Lue lisää Pallas-sarjan eri tuotteista ja valitse sinulle sopivin!

OSTA PALLAS-MALLISTON TUOTTEITA