VOITA OMA SAARI

Haluatko voittaa unohtumattoman seikkailun ystäviesi kanssa? Osallistu kilpailuumme ja voita oma saari käyttöön yhdeksi yöksi kaveriporukallesi!

Kilpailumme palkintona on ainutlaatuinen yhden yön reissu Tvijälpin autiolla saarella, ympäristöystävällisissä Nolla-mökeissä, upean luonnon keskellä. Saarella on seitsemän kahden hengen Nolla-mökkiä, joten voittaja saa kerätä mukaansa jopa 14 hengen kaveriporukan! Saaren luonto on monipuolinen ja upea, ja jokaisessa Nolla-mökissä on huikea merinäköala. Palkintoon kuuluu venekuljetus saarelle ja takaisin, ja unohtumattoman kokemuksen kruunaa saarella olevien kajakkien, sup-lautojen ja soutuveneiden vapaa käyttö.

Voittoajankohta on la-su 18.-19.5.2024 tai voittajan valitsema ajankohta varaustilanteen mukaan. Osallistu kilpailuun 18.-28.4.2024 välisenä aikana täyttämällä alla oleva kilpailulomake. Voittajan arvonta suoritetaan kisan päätyttyä, ja olemme yhteydessä voittajaan henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Tämä on tilaisuutesi voittaa ainutlaatuinen seikkailu ja luoda ikuisia muistoja ystäviesi kanssa. Osallistu kilpailuun nyt!

Tvijälp – autiosaaren tunnelmaa Espoon edustalla

Palkintomme kohde, Tvijälpin saari, sijaitsee Espoon edustalla, jossa pääsee kokemaan autiosaarimaista tunnelmaa vain kivenheiton päässä kaupungin sykkeestä. Ympäristöystävälliset Nolla-mökit antavat mahdollisuuden majoittua mukavasti ainutlaatuisessa paikassa luonnon keskellä. Kolmion malliset Nolla-mökit sijaitsevat korkeilla kallioilla, mistä avautuu jylhä näkymä kohti Espoon saaristoa, ja jokaisen Nolla-mökin suuresta ikkunasta avautuu ihastuttava merinäköala kohti luonnonkauniita näkymiä. Korkeusero ja runsas puusto katkaisevat tunnelman mantereen sekä saaren välillä. Saaren luonto on monipuolista. Sen eteläosaa hallitsevat silokalliot ja pohjoisosaa rehevät metsät. Hienoja rantaniittyjä ja iäkkäitä käkkärämäntyjä voi ihastella ympäri saarta.

Lähtösatamaan pääsee Helsingin keskustasta metrolla n. 10 minuutissa ja matka saarelle lähtösatamasta kestää ainoastaan n. 15 minuuttia. Yksi Nolla-mökki on parhaimmillaan kahdelle yöpyjälle, mutta sängyn voi myös levittää isoksi pediksi, jolloin siinä mahtuu hyvin nukkumaan esimerkiksi lasten kanssa. Pieni liesi on kätevä ruuanlaittoon ja seinässä on pistorasia kännykän tai kannettavan lataamiseen. Seitsemän Nolla-mökin lisäksi saarella on kaksi kuivakäymälää, grillikatos, kaksi picnic-pöytää, laituri sekä kuusi yksikkökajakkia, neljä SUP-lautaa ja kaksi soutuvenettä.

Nolla - ekologinen matkailukonsepti kauniin luonnon keskellä

Halti tekee yhteistyötä kotimaisen Nolla Cabinsin kanssa. Ainutlaatuisilla paikoilla luonnon keskellä sijaitsevat ympäristöystävälliset Nolla-mökit ovat kokemus, jossa yhdistyy primitiivisyys, luksus ja vastuullisuus. Jokaisen Nolla-mökin sijainti on tarkkaan valittu. Nollan toiminnan lähtökohtana on tavoite kokonaisvaltaisesti positiivisesta ympäristövaikutuksesta. Mökit toimivat täysin uusiutuvalla energialla ja Nolla kierrättää retkien yhteydessä syntyneet jätteet.

Vastuullisuuteen keskittyvä suomalainen muotoilija Robin Falck suunnitteli ensimmäisen Nolla-mökin vuonna 2018. Mökin suuri ikkuna avautuu kohti luonnonkauniita näkymiä ja mahdollistaa yhteyden luontoon. Terävän A:n muotoinen Nolla muistuttaa muodoltaan telttaa. Se rohkaisee vieraita rinnastamaan vierailunsa telttailuun ja sitäkin kautta miettimään tarkasti, kuinka paljon tavaraa tarvitsee mukaansa retkelleen. Tutustu Nolla-mökkeihin ja kohteisiin täällä.