Halti x Spinnova Cyclus Unisex Parka - Huppu

Haltin ja Spinnovan Cyclus-parka mukana Suomen vastuullisin tuote -kilpailussa

Haltin ja kotimaisen vastuullisia tekstiilikuituja valmistavan Spinnovan ensimmäinen yhteistyötuote, Cyclus Unisex Parka, on mukana Suomen vastuullisin tuote -kilpailussa.

Suomen vastuullisin tuote -kilpailu taistelee viherpesua vastaan nostamalla esille kestävää elämäntapaa tukevia tuotteita ja palveluita. Kilpailun voittajan valitsee riippumaton Vastuullisuuspaneeli, Ostavastuullisesti.fi-sivuston kestävämmäksi valinnaksi kuratoitujen tuotteiden ja palveluiden joukosta. Kilpailuun pääsee mukaan vain tuotteen tosiasiallisella ja todennetulla vastuullisuudella. Myös yleisö saa äänestää suosikkiaan ostavastuullisesti.fi -sivustolla 31.10.2023 asti. Äänestämään Halti Cyclus Unisex -parkatakkia pääset tästä linkistä.

Halti Cyclus Unisex Parka on kestävämpi valinta, sillä sen tuotannossa on käytetty uudenlaista puukuidusta valmistettua SPINNOVA®-kuitua, joka kuluttaa 99,5% vähemmän vettä ja tuottaa 72% vähemmän co2-päästöjä kuin puuvillakuidun tuottaminen keskimäärin. Takki on värjätty uudenlaisella ruotsalaisen Imogon resurssitehokkaalla teknologialla, joka kuluttaa noin 90% vähemmän vettä, energiaa ja kemikaaleja kuin perinteiset kankaiden värjäysprosessit. Lisäksi takille tehty vedenpitävyyskäsittely ei sisällä lainkaan PFAS-kemikaaleja. Cyclus on vettähylkivä, tuulenpitävä, kestävä ja ajaton parkatakki – ja aikanaan helposti kierrätettävissä.

Äänestä Cyclus Unisex -parka Suomen vastuullisemmaksi tuotteeksi tästä.

Kiinnostuitko takista? Se on saatavilla verkkokaupastamme.