Pallas-sarja

Pallas-sarja on kehitetty retkeilyyn, ulkoiluun ja aktiiviseen liikkumiseen. Tuotteet hengittävät, joustavat ja istuvat täydellisesti.

Pallas II -sarjan X-stretch -kankaassa on käytetty sekä bluesign®-sertifioitua että 20 % kierrätettyä materiaalia, joka on peräisin tekstiiliteollisuuden ylijäämämateriaalista. Kierrätysmateriaalien hyödyntäminen on yksi monista askeleistamme kohti vastuullisempaa tuotantoa. Työtä on vielä paljon, mutta olemme oikealla polulla. Lue lisää.

Pallas-sarja tarjoilee kattavan valikoiman tuotteita ja värejä. Ihastu ja valitse oma suosikkisi.

Halti - Pallas-sarjaHalti - Pallas-sarja - Mobiili

Pallas-sarja

Ihastuttava X-stretch

Suuren suosion saavuttanut Pallas-sarjamme on saanut uuden kierrätetyn materiaalin. Pallas II -nimeä kantavassa tuotteissa käytetään joustavaa X-stretch-kangasta, joka on 20 % kierrätettyä. Kierrätysmateriaalin lähde on tekstiiliteollisuuden ylijäämämateriaali eli käyttämättömät tilkut ja langanpätkät.

- Näin kierrätämme jo ennen tuotteen käyttöä, mikä säästää energiaa, vettä ja raakamateriaaleja - sekä pienentää tuotantolaitosten hävikkiä, kertoo Haltin tuotannosta vastaava Laura Roman.

Pallas II -sarja on kehitetty retkeilyyn, ulkoiluun ja aktiiviseen liikkumiseen. Tuotteet hengittävät, joustavat ja istuvat täydellisesti. Kierrätysmateriaalin lisäksi tuotteiden kaikki kankaat ovat bluesign®-sertifioituja.

Pallas X-stretch -takki

Tämä takki on Haltin malliston suosikkituote, josta löytyy useita eri värejä naisille ja miehille. Käytä Pallas X-Stretch takkia retkeilyyn, ulkoiluun, pyöräilyyn ja jopa kaupungilla. Takista löytyy sopivasti teknisyyttä, mutta se hengittää hyvin tehden siitä hyvän valinnan ulkoilutakiksi. Takista löydät myös naisille pluskokoisen vaihtoehdon.

TUTUSTU TUOTTEISIIN TÄSTÄ

Pallas Hybrid -takki

Pallas hybrid takki naisille ja miehille on tekninen ja vuoriton X-Stretch ulkoilutakki, joka on hengittävä, joustava ja miellyttävä päällä. Takissa on erittäin istuva mitoitus, jonka mahdollistavat joustavat materiaalit. Monikäyttöinen ulkoilutakki kevääseen ja syksyyn retkeilyyn, vaelluksille, pyörälenkeille ja ulkoiluun, sinulle joka nautit ulkoilusta ja luonnossa liikkumisesta.

TUTUSTU TUOTTEISIIN TÄSTÄ
Halti Pallas Warm Hybrid Takki

Pallas Warm Hybrid -takki

Warm versio Pallas takista on vaativalle retkeilijälle suunniteltu takki, josta soveltuu käytettäväksi viileämmällä kelillä retkeilyyn, vaelluksille ja ulkoiluun. Takki istuu hyvin myös rinkan tai repun kanssa, sillä taskut on sijoitettu niin että ne tulevat repun remmien yläpuolelle. Hengittävä ja joustava takki sopii moneen käyttötarkoitukseen. Yhdistä Pallas Warm housujen kanssa. Mallistossa miesten ja naisten mallit.

TUTUSTU TUOTTEISIIN TÄSTÄ

Pallas Lite -tuotteet

Suosittu PALLAS-sarja on täydentynyt kevyemmillä ja hengittävillä PALLAS LITE -tuotteilla, joissa on 40+ UPF -suojakerroin tuomassa suojaa lämpiminä ja aurinkoisina kesäpäivinä. Päämateriaali on kevyttä ja joustavaa Quick Dry -materiaalia, joka kuivuu nopeasti ja siirtää aktiivisesti kosteutta iholta poispäin, joten iho pysyy miellyttävän ja kuivan tuntuisena lämpimällä ja aurinkoisella ilmalla.

TUTUSTU TUOTTEISIIN TÄSTÄ
Halti Pallas X-Stretch Housut

Pallas X-stretch -housut

Suositut Pallas X-Stretch housut ovat monikäyttöiset retkeily- ja ulkoiluhousut, kevääseen, kesään ja alkusyksyyn. Joustavuus ja hengittävyys ovat avainsanoja näissä housuissa. Housut pitävät sopivasti tuulen ja veden loitolla, mutta ovat samalla mukavat jalassa. Verkkokaupasta löydät paljon eri värivaihtoehtoja naisille ja miehille. Valikoimassa on myös Pallas lasten ulkoiluhousut.

TUTUSTU TUOTTEISIIN TÄSTÄ

Pallas Warm X-stretch -housut

Warm X-Stretch housut ovat monikäyttöiset ulkoiluhousut vaativalle käyttäjälle. Housut ovat lämpimämpi versio klassisesta Pallas X-Stretch housuista. Housut ovat mainio valinta syksyn ruskaretkille ja -vaelluksille. Housujen sisämateriaali on harjattu, joten se tuo lisälämpöä ulkoillessa. Hengittävät ja joustavat housut löydät naisille ja miehille syksyissä väreissä.

TUTUSTU TUOTTEISIIN TÄSTÄ
Halti Pallas Shortsit

Pallas X-stretch -shortsit

Pallas shortsit ovat kesäretkeilijän valinta. X-Stretch materiaalin shortsit ovat hengittävät ja joustavat, joten niillä liikkuminen kesäpäivinä on miellyttävää ja mukavaa. Shortsit sopivat retkeilyyn, vaelluksille ja kaupunkikäyttöön. Valikoimassa miesten malli ja naisille normaali- ja plusmitoitettuna.

TUTUSTU TUOTTEISIIN TÄSTÄ
Halti Pallas Caprit

Pallas X-stretch -caprit

Pallas caprit ovat tekniset X-Stretch-caprit ulkoiluun. Nämä caprit ovat sinulle, joka nautit ulkoilusta ja luonnosta. Caprien lahkeen pituus on polven alle, joten housut ovat ihanteelliset lämpimillä keleillä. Pallas Caprit ovat erinomaiset kesällä, kun tarvitset monikäyttöisiä caprimittaisia housuja, jotka ovat hengittävät ja mukavat päällä. Caprit saatavilla naisille ja miehille.

TUTUSTU TUOTTEISIIN TÄSTÄ

Pallas Plus -tuotteet

Mallistossamme on saatavilla naisille myös Pallas Plus vaatteita. Plus-malliston tuotteet on mitoitettu sopimaan kurvikkaammille naisille. Koko vaihtoehdot löydät koosta +38 aina kokoon +50 asti.

TUTUSTU TUOTTEISIIN TÄSTÄ