Halti Pallas Plus Naisten Ulkoilutakki - Marjaana LehtinenHalti Pallas Plus Naisten Ulkoilutakki - Marjaana Lehtinen

Halti naisten plus-mitoitus

Mitoitus, joka ottaa huomioon kurvikkaamman ulkoilijan tarpeet.

Ulkoilumuotia plus-mitoituksella

Tavoitteenamme on saattaa ihminen lähemmäs luontoa sekä tarjota ulkoilun iloa erilaisille käyttäjille. Iloksemme olemmekin pystyneet laajentamaan Haltin naisten mallistoa plus-mitoituksella, joka ottaa huomioon kurvikkaan ulkoilijan tarpeet. Suunnittelun lähtökohtana on tarjota muodokkaalle vartalolle mahdollisimman toiminnallisia vaatteita, joiden avulla ulkoilija pystyy antamaan täyden huomionsa liikkumiselle ja ympäröivälle luonnolle.

Breathe the outdoors.

Mikä on plus-mitoitus?

Haltin plus-mitoitus on naisten erikoismitoitus, joka ottaa huomioon naisten erilaiset vartalon muodot.

Normaalimitoitukseen verrattuna, plus-mitoitukseen on tuotu lisää väljyyttä rinnan, vyötärön ja lantion alueille ilman, että pituutta tulee lisää. Tällä tavoin saavutetaan hyvä istuvuus ilman, että vaate on muutoin liian suuri. Takin helman, hihojen ja housunlahkeiden pituudet pysyvät sopivampina.

On tärkeää huomata, että Haltin plus-mitoitus on ennen kaikkea erikoismitoitus, eikä viittaa pelkästään tuotteen isompaan kokoon. Tällä tarkoitamme sitä, että kaiken kokoisilla käyttäjillä voi olla tarve lisätilalle esimerkiksi rinnan kohdalla.

Halti naisten plus-malliston tuotteet löydät koosta 38+ kokoon 50+ saakka.

Halti Pallas Plus Naisten Musta Takki - Marjaana Lehtinen
Halti Pallas Plus naisten takki
Inspiraationa luonto

Haltin tuotesuunnittelua ohjailee pitkälti luonnosta kumpuava inspiraatio. Muotokieli on skandinaavinen ja ajaton – toiminnallisuudesta tinkimättä.

Neutraalien ja luonnonmukaisten värien lisäksi valikoimasta löytyy sporttisen pirskahtelevia värejä. Kirkkaat värit ovat yhtäaikaisesti sekä kivan näköisiä että turvallisia.

Myös vallitsevat trendit sekä asiakkaidemme palautteet ohjailevat tuotesuunnittelua. Esimerkiksi ulkoiluhousuissa suositaan tällä hetkellä kapeampaa istuvuutta.

Elastiset materiaalit ovat ihanteellisia hyvän istuvuuden saavuttamiseksi.

Tuotesuunnittelua intohimolla ja suurella sydämellä

Osaamisemme suunnitella ja valmistaa plus-mitoitettuja ulkoiluvaatteita juontaa juurensa Raiski-tuotemerkkimmme. Haltin toinen tuotemerkki Raiski tunnettiinkin viimeisimmässä muodossaan erityisesti plus-mitoitetuista ulkoilu- ja vapaa-ajan vaatteistaan.

Raiskin jättämä vankka osaaminen jatkuu nykyisin Halti-tuotemerkin alla, ja jatkammekin plus-kokoisten ulkoiluvaatteiden suunnittelua intohimolla ja suurella sydämellä.

Raiskin ikisuosikit Edlev Plus stretch-housut ja Pine Plus DrymaxX -kuorihousut löytyvät nyt Haltin valikoimasta!

Halti Pallas Plus Naisten Ulkoilutakki Marjaana Lehtinen

Vinkit plus-mitoitetun tuotteen koon valintaan

Oikean koon valinta erityisesti verkkokauppaympäristössä saattaa ymmärrettävästi tuottaa haasteita, mutta tässä muutamat vinkit, joiden toivomme helpottavan valintaa.

Suosittelemme ensisijaisesti käyttämään koon valinnassa verkkokaupastamme löytyvää SizeMe-palvelua, joka suosittelee kokoa omien mittojesi perusteella. Palvelu ottaa valmiiksi huomioon tarvittavat väljyydet. Tarvittaessa löydät myös jokaisen plus-koon vaatteen tarkat mitat kunkin tuotteen kohdalta. Näitä mittoja voidaan verrata jonkin jo olemassa olevan samankailtaisen vaatteen mittojen kanssa.

Karkeana sääntönä voidaan sanoa, että plus-mitoitettu tuote on 1,5 kokoa suurempi, kuin vastaava normaalimitoitettu tuote. Jos olet esimerkiksi käyttäjä, joka on useimmiten kokoa 40, mutta normaalimitoitetussa tuotteessa rinnanympärys jää usein liian pieneksi, kannattaa harkita plus-mitoitettua tuotetta koossa 38+ tai 40+.

Ulkoiluvaatteen koon valintaan vaikuttaa oleellisesti myös se, miten haluat pystyä käyttämään sitä. Esimerkiksi kuoritakkia voidaan käyttää ympärivuotisesti lisäämälle alle kevytuntuvatakki. Tällöin tarvitset kuoritakin alle enemmän tilaa. Puolestaan, jos et aio käyttää kuoritakkia kerrostettuna, voi pienempi koko toimia hyvin. Älä kuitenkaan valitse liian pientä kokoa, jotta liikkuminen pysyy vaivattomana. Ilma myös sitoo lämpöä, eli liian pieni vaate saattaa aiheuttaa helpommin kylmyyden tunteen.

Pallas II Plus X-stretch -takki

"Kiva ja kevyt takki. Plus-koko on hyvä omalle vartalonmallille, on hienoa että haltilta löytyy myös pluskokoisia takkeja. Mahtuu myös jokin lämpimämpi puserokin alle tarvittaessa. Ja positiivinen yllätys oli kuten myös talvimallissa että vaikka on plus koko niin hihat eivät ole yltiöpitkät. Yleensä aina joudun hihoja kääntämään. Tilasin myös housut samalla, ne kylläkin normikokoa. Tuli nätti ja tyylikäs kokonaisuus. Takissa ja myös housuissa kivasti taskuja."

- Asiakas

Plus-mitoitetut ulkoiluvaatteet | Valikoima suosikkeja

Haltin naisten plus-mallistosta löydät monikäyttöisiä ja toiminnallisia ulkoiluvaatteita vuoden ympäri – kevyet ja hengittävät tuotteet kevään ja kesän lämpimille retkille, tuulen- ja vedenpitävät tuotteet syysmyrskyihin sekä hiihto- ja lasketteluvaatteet talven rientoihin.

Suositun Pallas-sarjamme tuotteet ihastuttavat myös plus-koissa. Pallas-tuotteet tunnetaan niiden käyttömukavasta X-stretch-materiaalistaan, joka on äärimmäisen joustava, kevyt ja hengittävä. Joustavan ominaisuutensa ansiosta Pallas-sarjan tuotteet myös istuvat hyvin erilaisille vartaloille. Valikoimastamme löydät myös naisten plus-koon -shortsit ja caprihousut.

Tutustu naisten plus-koon takkeihin ja housuihin ja tilaa omasi! Yhdistä uuden ulkoilupukusi kanssa ulkoilukengät sekä asusteet.

Plus-kokoiset ulkoilutakit naisille Katso kaikki

Halti Pallas Evo X-Stretch Jacket Plus Women's / Halti Pallas Evo X-stretch Takki Plus Naisten
Halti Pallas Evo X-Stretch Jacket Plus Women's / Halti Pallas Evo X-stretch Takki Plus Naisten
Pallas Evo Plus X-stretch Takki Naisten
Hinta 159.00 € Hinta 111.30 €
Streams Plus Välitakki Naisten
Streams Plus Välitakki Naisten
Hinta 99.90 € Hinta 69.93 €
Halti Element Naisten Plus Pitkä Kevytuntuvatakki - Beige
Halti Element Naisten Plus Pitkä Kevytuntuvatakki - Beige - Takaa
Element Pitkä Kevytvanuparka Plus Naisten
Hinta 179.00 € Hinta 125.30 €
Biegga Neve Plus DrymaxX Kuoritakki Naisten
Biegga Neve Plus DrymaxX Kuoritakki Naisten
Hinta 249.00 € Hinta 174.30 €

Plus-kokoiset ulkoiluhousut naisille Katso kaikki

Halti Pallas Evo X-Stretch Pants Plus Women's / Halti Pallas Evo X-stretch Housut Plus Naisten
Pallas Evo Plus X-stretch Ulkoiluhousut Naisten
Hinta 129.00 € Hinta 90.30 €
Halti Pallas Plus II Naisten X-stretch Ulkoiluhousut - Vihreä
Halti Pallas Plus II Naisten X-stretch Ulkoiluhousut - Tummansininen
Pallas Plus II Naisten X-stretch Ulkoiluhousut
Hinta 129.00 € Hinta 90.30 €
Halti Pallas III Warm Plus Naisten Ulkoiluhousut - Sininen
Halti Pallas III Warm Plus Naisten Ulkoiluhousut - Sininen Takaa
Pallas III Plus Warm X-stretch Ulkoiluhousut Naisten
Hinta 179.00 € Hinta 125.30 €

Auta meitä kehittämään plus-mallistoa sekä verkkokauppaamme.

Mitä voisimme tehdä toisin, jotta löytäisit sopivan tuotteen helpommin? Kerro meille!

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.