PUKEUDU KESÄÄN

Tunne olosi mukavaksi ja suojaudu auringolta tyylikkäästi.

Kesä on täällä! Se tarkoittaa sitä, että pääsemme nauttimaan lämpimistä keleistä ja upeasta luonnosta sekä lempilajiemme ja vapaa-ajan aktiviteettien parissa. Vietitpä aikaasi sitten pyöräillen, golfaten, patikoiden, veneillen taikka rennon vapaa-ajan merkeissä, on tärkeää valita kokonaisuus, joka takaa mukavuuden, tyylin ja suojan auringolta.

Huomioi materiaalit

Erityisesti kesäaikana liikkumiseen on tärkeää valita vaatteet, joilla tunnet olosi mukavaksi.

Lämpiminä kesäpäivinä haluat välttää raskaita ja liian tiukkoja vaatteita, jotka voivat tuntua epämukavilta ja haitata liikkuvuutta. Sen sijaan suosittelemme valitsemaan mahdollisimman kevyitä, joustavia ja hengittäviä materiaaleja, jotka auttavat pitämään kehon viileänä sekä päästävät ilman kiertämään. Valitse vaatteet, joissa on käytetty teknisiä materiaaleja tai hengittäviä luonnon materiaaleja, kuten merinovillaa. Suosi kesävaatteissa myös vaaleita värejä.

Suojaudu UV-säteiltä

Haltille terveys ja hyvinvointi ovat ensisijaisen tärkeitä. Pyrimme edistämään näitä arvoja kannustamalla ihmisiä harrastamaan liikuntaa ja ulkoilemaan suosikkilajiensa parissa vuoden jokaisena päivänä. Erityisesti aurinkoisena kesäaikana on tärkeää suojautua haitalliselta auringon UV-säteilyltä. Olemmekin iloisia voidessamme tarjota ulkoilijoille laajan valikoiman kesävaatteita, joiden materiaaleissa on kudontatekniikalla saavutettu jopa UPF 30-50+ -suoja.

UV-suojavaatteiden lisäksi on erityisen tärkeää suojautua auringolta myös aurinkovoiteen avulla.

Löydät kaikki Haltin UV-suojavaatteet täältä.

Lisää keveyttä kesäkengillä

Sandaalit voivat olla mukava ja käytännöllinen valinta kesäulkoiluun, kun nautit rennosta päivästä tai kevyemmästä liikunnasta. Sandaalit ovat erityisen mukava ja helppo vaihtoehto monipuoliseen kesätekemiseen. Ne antavat jalkojesi hengittää, mikä on erityisen tärkeää lämpiminä kesäpäivinä. Jalkasi pysyvät viileämpinä ja raikkaampina.

Älä unohda päähinettä

Hattu päähän! Kesällä on erityisen tärkeää muistaa suojata myös pää, kasvot ja silmät auringolta. Hattu yhdistettynä tarkoituksenmukaiseen nesteytykseen yhdessä ennaltaehkäisevät auringonpistolta.

Valitse Kevo- tai Blosis-hattu maksimoidaksesi suojan auringolta. Staffas-lippis toimii kaverinasi aktiivisemmassa ulkoilussa.